Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak vonzó egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak vonzó egy ilyen alakú lány?

Figyelt kérdés

Írjatok kort és nemet.

[link]

2018. dec. 12. 11:41
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

#6-os "Aztak****. Szerintem meg magatok alá élveznétek, ha egy ilyen csaj egyáltalán szóba állna veletek. Sok bennetek a frusztráció?

Eszem megáll :D"

Én kérek elnézést, de az itt láthatónál sokkal vonzóbb, egészséges akakú, kívánatosabb a barátnőm, és vele töltömm minden éjjelemet. Kérdés?

Frusztrált valójában te vagy, hiszen valószínűleg magad elhízottságát akarod felmenteni saját magad előtt. Ha egy "csak kevésbé túlsúlyos nőt" akarsz a köztudat előtt egészségesnek beállítani, úgy magadat is "közelebb" hozod az origóhoz, és úgy "fogysz" hogy semmit nem tettél érte. Egyszerű kerülőút, amiben a kategóriák kerülnek újraértelmezésre, és a túlsúlyosból csak enyhén vastaggá válsz az elcsúsztatott osztályozás miatt. Fejezzük már be az egészségtelen életmód propagálását, a "fogadd el magadat", "szeresd a testedet", a "hagyd el a torz világ által kapott testképzavart" szlogeneket, ne az elhízást mentsük fel és magyarázzuk meg, hanem az egészséges test kialakításában segítsünk, ezzel teszünk jót az emberrel! Ne az önpusztító életmód legyen már normává. Igenis kövér a kövér, és fogyjon le, mert saját életminőségét is tönkreteszi. Nem tutujgatni meg babusgatni kell, mint szegény Pistikét, akire nem mernek rászólni, hogy az iskolába bevitt Coltjával öt iskolatársát ölte meg, nehogy megbántsuk a kicsi lelkét.

2019. jan. 27. 21:44
 42/50 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejönnek ezek az alkatú nők.

Mért kérdezed?

2019. febr. 7. 22:52
 43/50 anonim ***** válasza:
egye fene. megdugnam. 33F
2019. febr. 7. 23:21
 44/50 anonim ***** válasza:
Micsoda férfiak vannak manapság. Egyáltalán nem kövér a csaj, ha megnézitek sportoló, inkább izmos és husi.
2019. febr. 7. 23:49
 45/50 anonim ***** válasza:
Nekem bejön ez az alkat
2019. febr. 8. 00:01
 46/50 anonim ***** válasza:
Pont egy hasonló lány tetszik.
2019. febr. 8. 00:10
 47/50 anonim ***** válasza:
Vonzó? még jó hogy az, részemről van mit fogni ezen a nőn.. nem úgy mint a többin. 25.f
2019. febr. 8. 00:42
 48/50 anonim ***** válasza:
Hát nőként én simán cserélnék vele testet...
2019. febr. 8. 13:39
 49/50 anonim ***** válasza:
Azért azt szeretem, amikor valaki azt írja, hogy egy fújásra jó lenne ez vagy az a nő, lány... Nagyon kíváncsi lennék, hogy ezek a férfiak mennyire a női szívek álmai.. :D
2019. febr. 8. 15:25
 50/50 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire...😂 Aki ilyet ír, az elméletben minden nőt megkefélne, gyakorlatban viszont egyet se tud....

2019. febr. 8. 17:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!