Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiaknak vonzó egy ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak vonzó egy ilyen alakú lány?

Figyelt kérdés

Írjatok kort és nemet.

[link]

2018. dec. 12. 11:41
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
85%

Jézusom van segge, mindenki fusson. Hová lettek a hormonjaitok?

Komolyan mondom akinek ez az elhízott kategória, annak komoly gond van a fejében.

Oké, hogy valaki azt mondja arcra nem, meg mit tudom én. A kérdés az alkatára vonatkozott.

Én egy erős egészséges élettel teli csajt látok.

Szégyen, ahogyan egyesek fröcsögnek róla.

Állítom, hogy a szerintetek primitívebb népek nem beszélnek így nemhogy a nőkről, de úgy általában emberekről sem.

2018. dec. 12. 17:12
 32/50 anonim ***** válasza:
0%
Megjött a dagadék, frusztrált femináci hadosztály. Képzelem, ti hogy nézhettek ki élőben
2018. dec. 12. 17:41
 33/50 anonim ***** válasza:
0%

“#27

Bocs, de ez a bugyi alapból rohadt előnytelen.

[link] Itt látszik, hogy deréktól felfelé teljesen normális. A segge, combjai meg alkatilag ilyenek, nem azért, mert el van hízva. És karban van tartva, latszik, hogy edz.“

Hagyjuk mar ezt, hogy a dagadt noket nem lehet ledagadtozni. Ez a no igenis kover. Es nem hiszem, hogy alkatilag lenne ilyen mert vegig neztem az osszes kepet es az elejen meg kozel sem volt ekkora. Teny, hogy derektol felfele jobb mint alul, de nezd mar meg jobban milyen karjai vannak. Ezek hajas karok nem izmosak, es a testere is inkabb a hajas jelzo illik, mint a sportos vagy edzett. No vagyok es megis ez a velemenyem, ilyenkor mit kell ram mondani? Irigy vagyok vagy mi, hogy kimondom az igazat, es nem simogatom a kover nok lelket, hogy a tulsuly egeszseges?!

2018. dec. 12. 17:54
 34/50 anonim ***** válasza:
Nem, nem igazán.
2018. dec. 12. 19:08
 35/50 anonim ***** válasza:
Mindig olyan pozícióba van H úgy tűnjön hú de szép bőre van és feszes . Hidd el élőben biztos nem ilyen
2018. dec. 12. 19:21
 36/50 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csinos.
2018. dec. 12. 19:51
 37/50 anonim ***** válasza:
55%
Nagyon amorf szerencsétlen.
2018. dec. 12. 21:41
 38/50 anonim ***** válasza:
Nagyon messze áll az ízlésemtől. Alak terén igencsak vékony az ideálom, arcot pedig nehéz leírni, de nem a képen látható az :D Egyszerűen nem az esetem
2018. dec. 13. 14:21
 39/50 anonim ***** válasza:
hát elég duzzadt
2019. jan. 27. 19:27
 40/50 anonim ***** válasza:
igen vonzó lehet de nálam a kisugárzás számít.. máshogy érékelem a világot.
2019. jan. 27. 20:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!