Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak vonzó egy ilyen alakú lány?
2018. dec. 12. 11:41
11/50 anonim válasza:
Elhízott? Mikor a vak is látja, hogy sportol?
Attól, hogy valaki alapból vastagabb alkatú, nem feltétlen van elhízva, latszik, hogy feszes, izom is bőven van rajta, nem csak zsír.
Nagyon jó arányai vannak, és most egyre inkább ez az alkat a divat (a baj csak az, hogy a formátlan, súlyban ugyan hasonló, kinézetre viszont köszönő viszonyban sem lévő csajok sokan ilyennek látják magukat... Súlyban szerintem én is kb itt vagyok, de nem képzelem be, hogy így nézek ki, mert van annyi önkritikám, hogy nem hasonlítgatom magam hozzájuk.)
15/50 anonim válasza:
#14 az nekem se, + nyaka sincs szinte. De nem erre irányult a kérdés. A teste szvsz nagyon is jó.
16/50 anonim válasza:
Szép nagyra nőtt harcikanca. Smink, szoli nélkül, hétköznapi ruhában nemigen fordulnék utána.
17/50 anonim válasza:
Elég szép, nekem bejön
30/F
Legalább van mit fogni rajta
18/50 anonim válasza:
Nekem a teste bejön, imádom az ilyen csöcsös-combos csajokat, de arcra nem tetszik, meg a legtöbb ruhája se. De ha csak a testét nézzük az jó.
19/50 anonim válasza:
Abszolút nem, ez egy magamutogató, buta "ribifejű" csaj.. gondold el, hogy fog majd kinézni 15 év múlva két gyerekszülés után... Mint a disznó!
20/50 Drazicc válasza:
egy két patront megérne, de semmi komolyabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!