Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők általában szeretik, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők általában szeretik, ha néha csak úgy gyorsan megdugják, használják Őket?

Figyelt kérdés

Ha normális, odafigyelős szex is van, gyakran, akkor emellett igénylik, hogy pl. reggel, zuhanyzás előtt/közben, akár a zuhany alatt legyen egy falhoz állítós aktus pl. ami max. 5 perc és semmi szemkontaktus, stb. nincs közben?

Jó így indítani a napot?

Mert nekem nincs igényem ilyesmire, sőt kifejezetten taszítanak az ilyen gyors, rutin szerű, ráadásul személytelen dolgok a szexualitásban.

Eddig viszont nagyon erősen az a tapasztalatom, hogy a nők igénylik ezt is...

2018. dec. 11. 13:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A nők szeretik ha néha semmibe vannak nézve és a szőnyeg alatt vannak tartva. Éheztetve vannak imádják, ha ki is vannak elégítve, ez nagyon fontos!!

Amúgy meg sok nőt így dugnak meg, főleg a fiatalok, mert nem tudnak kielégíteni egy nőt.

2018. dec. 11. 14:49
 12/20 anonim ***** válasza:

Vannak akik igénylik. Szerintem azok akik már nem kezdő 1-2 éveikben vannak, de még nem is fásultak bele a szexbe meg az életbe.

Viszont kérdésre nem biztos, hogy bevallják.

2018. dec. 11. 15:14
 13/20 anonim ***** válasza:
88%
Néha egy-egy bele fér. Ha sietni kell, de megkívánjuk a másikat, akkor tényleg sietni kell. Volt, hogy párommal így indítottuk a napot, mert neki munka volt nekem meg suli. :D
2018. dec. 11. 15:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb!!! Kölcsönösen használjuk egymást, nem csak ő engem. Ugyanannyira én is őt.
2018. dec. 11. 15:31
 15/20 anonim ***** válasza:
Azt is szeretni szoktam. Változatosan.
2018. dec. 11. 20:14
 16/20 anonim ***** válasza:

A reggeli szex nálam általában nem játszik. De ezt hagyjuk is, nem ez a lényeg.

Egy gyors numera olykor belefér, néha úgy, hogy előzőleg valamin felizgultunk egymásra, akár beszélgetésben (előjáték pipa), és akkor az első adandó alkalommal nekiesünk egymásnak. Vagy csak úgy, összeszokott, "olajozottan működő" párként spontán rákacsintunk a másikra: "Hmm, van kedved egy kis szexhez?" De ez állandó jelleggel, kizárólagosan nem működik, kellenek köztük az egymásra hangolódós, érzéki alkalmak (amik elvadulhatnak, de az alap, a szerelmes összebújás legalább az elején megvan).

2018. dec. 12. 01:14
 17/20 anonim ***** válasza:
Én nem tudnék így beindulni, nem esne jól a szex (sőt, fájna is), így meg nem volnél hajlandó rá.
2018. dec. 12. 11:23
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2018. dec. 12. 11:39
 19/20 anonim ***** válasza:
Állapítsuk meg, hogy a visszajelzések alapján, a nők is szeretnének kielégülni totálisan, ha a partnerük képes lenne kielégíteni őket. Mert ugyebár lássuk be, hogy 5 perc döngetéstől, leány legyen a talpán, aki ki tud elégülni. És ha nem elégül ki, akkor előb utóbb hisztériás lesz.
2018. dec. 25. 17:35
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó: inkább legény legyen a talpán. aki ritmusosan gyorsan tud 5 percig folyamatosan dugni jó technikával és nagy farokkal- Nekem elég ebből 2 perc is és simán elmegyek.
2018. dec. 25. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!