Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők általában szeretik, ha néha csak úgy gyorsan megdugják, használják Őket?
Ha normális, odafigyelős szex is van, gyakran, akkor emellett igénylik, hogy pl. reggel, zuhanyzás előtt/közben, akár a zuhany alatt legyen egy falhoz állítós aktus pl. ami max. 5 perc és semmi szemkontaktus, stb. nincs közben?
Jó így indítani a napot?
Mert nekem nincs igényem ilyesmire, sőt kifejezetten taszítanak az ilyen gyors, rutin szerű, ráadásul személytelen dolgok a szexualitásban.
Eddig viszont nagyon erősen az a tapasztalatom, hogy a nők igénylik ezt is...
Nézzen már rám basszus, vagy a szemembe...!
Nincs gond egy gyors aktussal, de legyen benne ilyen vagy olyan formában kontakt.
igen, néha, de csak akkor ahogy írtad is hogy gyakran van szeretgetős odafigyelős szex is!
26/N
Én élvezem az ilyesmit, sőt igényem is van rá, de csak ha van mellette amit írtál, odafigyelős bújós szeretkezés is :)
23/N
Így indítani a napot nekem nem tetszene. Mondjuk én meg a reggel nem vagyunk jóban.
Meg a szemkontaktus nélküli dolog sem. Az más tészta, hogy néha csak úgy hirtelen egymásnak esni, az oké. De nem ilyen formában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!