Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szextárskerin miért hazudnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szextárskerin miért hazudnak a ffi-ak a farok méretében?

Figyelt kérdés
Azt hiszik majd személyesen nem fog feltünni,vagy ezek nem is akarnak találkozni igazából?
2018. dec. 10. 08:19
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Nekem 17 centi
2018. dec. 10. 10:43
 22/34 anonim ***** válasza:

Én azt se értem hogy ha te társkeresőn nézelődsz, miért kell neked tudnod a farok méretet.

Miért állsz le velük egyáltalán vitatkozni.

Én a helyedben ha valamelyik töknyak felhozná a farok méretet, azonnal ott hagynám.

Mert lehet bármilyen kicsi vagy nagy, a minőséget nem tudja leírni.

De mint itt írják, a csajok is pont annyit vagy még többet hazudnak. Azért tömik ki a mell tartót szivaccsal, azért festik ki magukat hogy szebbnek lássák őket. Sőt magassarkút is azért vesznek fel hogy nagyobbnak lássák őket. Ezeknek is kb annyi a szellemi képssége mint a fütyi méregetős , dicsekvős kiccsákóknak.

2018. dec. 10. 10:46
 23/34 anonim ***** válasza:

"Inkább csak bolondot csinál magából."

Hát ez alap, de egyébként ezért szokták kérni, hogy akkor webcamen mutassa meg és máris megoldva a probléma, találkozni se kell és ki lehet szűrni a hülyéket.

2018. dec. 10. 10:46
 24/34 A kérdező kommentje:

22es.

Általában ezek a férfiak maguktól kezdenek el dicsekedni vele,nem kell hogy megkérdezzem tőlük.

Ha csak szexkapcsolatot nézünk,mert ugye arról van most szó. Akkor a smink szerintem belefér,a magassarkú is mert szexi.

A szivacsos melltartót azt írtam,hogy ciki.

De ha valakinek pl 10 centis fütyije van és azt kamuzza 20 szerintem az übereli a cici dolgot is.😊

2018. dec. 10. 11:12
 25/34 A kérdező kommentje:

23as.

Én mint írtam is csak kiváncsiságból regisztráltam erre az oldalra,már nem is most volt.

Csak a napokban a barátnöm futott bele egy hasonló szituációba,és ezért tettem fel ezt a kérdést.

Tehát én webcamig nem jutottam,és nem is fogok valószínüleg ilyen helyen eljutni.

De persze,nem egy rossz ötlet kiszűrni ki mond igazat.

2018. dec. 10. 11:15
 26/34 anonim ***** válasza:
Az aranykapus oldalon is szinte mind a nagy méretet írja ki alapelvárásként. Én kb 1 hetet töltöttem fenn, nem hazudtam a kis hulladék méretem felől, így hát 0db válasz/kapcsolat után törötem magam. A nők nagy része kedveli és bírja is nagy méretet és ez nem csak szexkapcsolatra igaz. Egy 12/3,5cm-es majdnem mikro pénisz kategóriával meg komoly kapcsolatra sem kellesz nekik..
2018. dec. 10. 11:36
 27/34 anonim ***** válasza:
Az enyémbe még nem csalódott senki. A társkeresőkön meg az összes kamu! Egy komooy nőt nem lehet találni.
2018. dec. 10. 12:28
 28/34 anonim ***** válasza:
Mert ilyen hulladék a személyiségük...
2018. dec. 10. 13:17
 29/34 anonim ***** válasza:

A kérdésed első szava ki égette a retinám

Ugyan az az indok amiért te sminkelsz vagy Push-up melltsrtót hordasz

2018. dec. 10. 14:34
 30/34 anonim ***** válasza:

Azért hazudnak mert az igazsággal nem találnak senkit ! Ha meg mondjuk egy tarskeresőn talál egy párt akihez beszállhat, ha már ott van és kiderül a mérete akkor se biztos hogy elküldik. De ha élből kiírja hogy neki 16 cm , úgy küldhet kérést 100 nőhöz/ párnak egyiktől sem fog még választ kapni se!

Olyan sokat nem hazudnak mert szerintem 14-16 cm kb mindenkinek van, és mondanak 20 at 22 őt . Nincs 10 centi hazugság benne.

2018. dec. 10. 16:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!