Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szextárskerin miért hazudnak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szextárskerin miért hazudnak a ffi-ak a farok méretében?

Figyelt kérdés
Azt hiszik majd személyesen nem fog feltünni,vagy ezek nem is akarnak találkozni igazából?
2018. dec. 10. 08:19
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Ugyan így a nők is kiábrándító a kicsi.....……
2018. dec. 10. 09:11
 12/34 A kérdező kommentje:

10es.

A legtöbb nő olyan melltartót hord,és kisebb a melle melltartó nélkül mint ahogy azt ruhán keresztül látod.

Persze vannak extra szivacsosok,az már valóban gáz.

De ez még mindig más jellegű megtévesztés mint a farok dolog. 😁

2018. dec. 10. 09:13
 13/34 A kérdező kommentje:
Mi a kiábrándító 11?
2018. dec. 10. 09:14
 14/34 anonim ***** válasza:

10 vagyok

Úgy éreztem hogy becsapott, hazudott nekem. Tudom hogy megemeli a mellet és többet mutat, de amikor a 3/4 rész szivacs .......

Nincs bajom a kis mellel, a mostani párom is gyenge A-s. alig van melle.

A baj azzal van ha hülyének nézik az embert.

2018. dec. 10. 09:32
 15/34 A kérdező kommentje:

14es. Amúgy teljesen igazad van.

Én is kis mellekkel rendelkezem,olyan melltartót hordok amiben nincs szivacs,vagy esetleg csak egy minimális kivágott ruhához stb.

Pont ezért mert hazugság lenne mást mutatni.

De egy ilyen oldalon ha megkérdeznék a melltartó méretem se mondanám azt hogy 75d mondjuk. 😉

2018. dec. 10. 09:38
 16/34 anonim ***** válasza:

10 centit behazudni sok valóban.

Másrészt én is voltam fent és a Goldengaten a párok 99%-a nagy intim méretűt keres, ami minimum 18 centi, de inkább több.

Szal ha mindenki a meglévőben gondolkodna, a férfiak 90%-a kiesne.

2018. dec. 10. 09:49
 17/34 A kérdező kommentje:

16.ezt értem.

De ha pl ezek a párok nagyot keresnek,annak bizonyára oka van.

Tehát ha hazudik valaki ilyenben,azzal nem fog szexhez jutni.

Inkább csak bolondot csinál magából.

2018. dec. 10. 09:58
 18/34 anonim ***** válasza:

nagyon egyszerű, abban reménykednek, hogy ha már oda kerül a sor, akkor nem küldik el őket.

van logika mögötte. Ha szexet akarnál, csakis azért keresel valakit szextárskeresőn, hogy legyen szex, akkor elsősorban nem a pasi személyiségét fogod megnézni, hanem az ő fizikai jellemét. Lecsekkolod, hogy jó pasi, szép a teste, izmos és ha lehet, akkor lecsekkolod a cerkát is. Persze meg lennél elégedve egy átlagos mérettel, de az extra méret lehet plusz pont, hiszen SZEXET akarsz, és az egyik legfontosabb, hogy rendes farka legyen az illetőnek, az a kapocs, nem szerelmet keresel, csak azt, hogy valaki jól megdugjon. És ha csakis a dugás a lényeg, akkor a 17 centiset fogod választani a 13 centissel szemben.

Ezt tudatosan eltorzítva, természetesen a pasik hazudnak. Tudják, hogy kiderül majd, de akkor már mindegy, oda kerültek, hogy meztelenek.

Ha nem akarsz hazugságot, akkor egyszerűen nem kell neked semmi adat, neked kép kell. Akik nem képesek igazi képet feltölteni magukról, azok úgy is titkolnak valamit, nekik nem is érdemes válaszolni.

Mi párommal vagyunk fent és millió levelet kaptunk olyanoktól akiknek teljesen üres az adatlapjuk és nem képesek felfogni, hogy miért nem akarunk tőlük semmit.

2018. dec. 10. 10:17
 19/34 anonim ***** válasza:
Nekem nincs nagy ezt meg is mondom minden ilyen jellegu ismerkedesnel hogy ha 18-20 cebtisre szamit ne erje csalodas... van akivel itt elkoszonunk de igy is akad boven lehetoseg tovabbi ismerkedesre. Mi ertelme lenne bekamuzni egy nagyat hogy aztan a csaj aztmondja hogy oltozz vissza.. sokkal cikibb. Igy elmondom mire szamithat es ha megfelel neki a meret utana a teljesitmenyben garantaltan nem eri csalodas
2018. dec. 10. 10:20
 20/34 A kérdező kommentje:

Amúgy nem keresek partnert.

A szextárskeresőbe is csak kiváncsiságból regisztráltam,mi folyik ott. 😀

Tehát ne küldjétek a privátokat se kis farokkal,se naggyal. 😉

2018. dec. 10. 10:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!