Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha hamarspriccelős vagyok?
Figyelt kérdés
És ráadásul még nem is nagy, meg szőrös is :|2018. dec. 4. 20:46
1/7 anonim válasza:
Nem ciki, ha csaj vagy!
Srácban, hát... :/
3/7 anonim válasza:
1 orgazmus kontrollal ki lehet húzni és meg tanulnod tovább bírni
2 nem lesz nagyobb se kréntől se tornátol se bigyoktól
de implantátummal, protézissel igen persze ehhez némi della kelleni fog
vagy csinálnd azt hogy el fogadod magad és szársz a véleményekre
3 a szört le lehet kapni több féleképpen
borotva, gyanta, epilátor, szőrtelenítő krém, vagy csak simán rövidre nyírod
a Fő hogy mindig tiszta és ápolt legyen
24N
4/7 anonim válasza:
Hat nem valami jó de mem ciki
De ezt persze meg tudod oldani h me elvezz el olyan gyorsan
5/7 anonim válasza:
lehet kerülgetni a forró kását, de ja, az
6/7 anonim válasza:
Ja, ciki..dolgozz rajta mindkettőtök javára fog válni ha csajhoz jutsz...késleltesd, gyakorolj,szorítsd el stb..a sok gyakorlás meg tudják hálálni a lányok...nagyon kiábrámndító egy 2 perces pasi....
7/7 anonim válasza:
Hát nem előny, de én világ életemben ilyen voltam, lusta voltam sokat gyakorolni a nyújtását és azért akadtak barátnők szép számmal. De én ellensúlyozom magassággal,vékony ujjakkal amikkel masszást is tanultam, izmos fürge nyelvvel..stb. Meg azért 2-3ra már jobban megy ha eljutunk odáig :-) 41F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!