Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar kinyalni a barátom?
Figyelt kérdés
A barátom egyszerűen nem akar kinyalni, de tőlem elvárja az orált. A nedvem lenyalja az ujjáról meg ilyenek, azt mondta semmi baja nincs velem odalent csak lusta kinyalni. Mit tegyek?2018. dec. 9. 11:30
13/19 anonim válasza:
Mondd meg, hogy te is lusta vagy a szopáshoz.
14/19 anonim válasza:
Szerintem keress mast, ha lusta oromet szerezni neked akkor nem erdemel meg!
23/l
15/19 Pretorius25 válasza:
Kíváncsi lennék mit válaszolna, ha Te beszólnál neki, hogy Te meg lusta vagy le..opni!
16/19 anonim válasza:
Csak akkor nem nyalnám ki a barátnőm ha büdös lenne a puncija.
17/19 anyád szeret démon? válasza:
a barátod egy cserép edény
18/19 anonim válasza:
Hat év után még minden változatlan?
19/19 anonim válasza:
Bevallom én is csak szopatni szoktam. A nyalást meghagyom a lányok barátainak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!