Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki szüzen meghalni?
Én szerintem így fogok járni. Nem megy az ismerkedés, és szerintem ha nem történik valami csoda akkor sosem lesz barátnőm.
Fizetőshöz tuti nem megyek.
Ebbe rossz bele gondolni, mert jó érzés lehet, meg csak 1x élünk és mindent ki kéne próbálni, de hát ez van. Meg igazából szeretnék gyereket is később, de nem sok esélyt látok erre. 😕
Ciki így meghalni szerintetek?
23F
A neten sok lánnyal irogattam de semmi nem lett belőle. Sokak szerint jól nézek ki. De még sem lett semmi.
Sajnálom, de gondolom nem vagy vak csak látás sérült, nem? Sok sikert Neked! :)
23 éves vagyok amúgy.
"Nobody dies a virgin, life fucks us all"
Viccet félre téve. Ne temesd már magad és ha nem állnál ilyen negatívan hozzá, akkor talán menne is.
Próbáltál már egyáltalán ismerkedni, vagy csak rávágod, hogy :áá úgyse menne?! Ne legyél már ennyire pesszimista mert ez látszik a kisugárzásodon
Ciki meghalni anélkül, hogy valaha is lett volna sportautód?
Ciki meghalni úgy, hogy sosem tudtál kielégíteni egy nőt a 3,5 cm vékony farkaddal?
Ciki egy mozgássérültnek az, hogy soha nem tudott szaltózni?
Ezek csak állapotok/tények, amiknek semmi köze a cikiséghez. Ha neked nem jött össze, hát szevasz. Így jártál. Senkit nem fog érdekelni és halálod után senki nem fog emiatt siránkozni, te meg aztán főleg nem. Másnak sikerült, mert úgy dobta a gép a genetikát, neked meg nem. Abszolút természetes dolog. Békélj meg vele vagy próbálj széllel szembe menni és tenni valamit ellene, ha tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!