Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzen fogok meghalni ha még a nők közeledésétől megijedtek 31 évesen?
Nagyon félénk vagyok ezért még a nők közeledésétől is megijedek. Valamiért akarnak pedig a nők, lehet azért mert állítólag nagyon helyes aranyos különleges mosolyom és szemem van. Valóban tanfolyamon suliban stb volt hogy mindig jött egy egy nő oda és beszélgetni akart meg mosolygott rám stb. Nagyon bejött nekem is de valahogy nem kapcsoltam hogy akar tőlem valamit is.
Aztán volt olyan hogy vonaton velem szembe ült egy csinos nő számomra. Mosolygott rám, aztán ő kezdett beszélgetni velem, végén elkérte a számom volna de én valamiért nagyon megijedtem és mondtam hogy bocsi de van barátnőm. És még voltak hasonló kezdeményezési esetek
Hát így tényleg. Pedig adott a lehetőség, de hát miért vagy ennyire nyuszi?
Mitől félsz, ha már kezdeményeznek nálad, mert még ahhoz is gyáva vagy, hogy te kezdeményezz először?
Menj pszichológushoz, ha nem tudod az agyadat rendbe tenni. 31 évesen ideje lenne már felnőnöd agyilag.
Akarsz családot? Ha igen, akkor kapd össze magad.
És szüleid mit szólnak a viselkedésedhez? Bár gondolom ők ebből semmit se vesznek észre.
Azért próbálnak ismerkedni veled mert 30-asként potenciális apa jelöltet látnak benned. Bár ha megtudják hogy szűz vagy jobb esetben csak a röhögéstől fognak fuldoklani.
De ha annyira kerülnéd ezeket a hehezeteket le lehet zárni annyival hogy elnézést bocsásson meg és udvariasan átülsz máshová. Ezzel is jelezve hogy nem szeretnél beszélgetni.
Nálam majdnem ugyanez, csak én nagyon ronda vagyok. Így nem mosolyogni szoktak rám amikor rám néznek, hanem a hányinger kerülgeti őket.
29F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!