Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szüzen fogok meghalni ha még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szüzen fogok meghalni ha még a nők közeledésétől megijedtek 31 évesen?

Figyelt kérdés

Nagyon félénk vagyok ezért még a nők közeledésétől is megijedek. Valamiért akarnak pedig a nők, lehet azért mert állítólag nagyon helyes aranyos különleges mosolyom és szemem van. Valóban tanfolyamon suliban stb volt hogy mindig jött egy egy nő oda és beszélgetni akart meg mosolygott rám stb. Nagyon bejött nekem is de valahogy nem kapcsoltam hogy akar tőlem valamit is.

Aztán volt olyan hogy vonaton velem szembe ült egy csinos nő számomra. Mosolygott rám, aztán ő kezdett beszélgetni velem, végén elkérte a számom volna de én valamiért nagyon megijedtem és mondtam hogy bocsi de van barátnőm. És még voltak hasonló kezdeményezési esetek

2018. nov. 12. 08:47
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Így valószínűleg igen :)
2018. nov. 12. 08:48
 2/9 anonim ***** válasza:
78%

Hát így tényleg. Pedig adott a lehetőség, de hát miért vagy ennyire nyuszi?

Mitől félsz, ha már kezdeményeznek nálad, mert még ahhoz is gyáva vagy, hogy te kezdeményezz először?

Menj pszichológushoz, ha nem tudod az agyadat rendbe tenni. 31 évesen ideje lenne már felnőnöd agyilag.

Akarsz családot? Ha igen, akkor kapd össze magad.

És szüleid mit szólnak a viselkedésedhez? Bár gondolom ők ebből semmit se vesznek észre.

2018. nov. 12. 09:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a jövőben is minden nőt visszautasítasz igen. Kivéve, ha elkap és megerőszakol egy nő, amire lássuk be elég pici az esély.
2018. nov. 12. 09:02
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
micsoda egy életképtelen fogyatékos. igen, esélyes. futni utánad egy nő se fog. és tökmindegy az is hogy mennyire vagy helyes elvileg, amint meglátja hogy egy félős kislány vagy, egyből kiábrándul belőled. minden normális nő. ha lehet vele kezdeni valamit akkor pszichológus pszichiáter vagy valami. már korábban is fel kellett volna tűnnie hogy baj van magaddal, és kezeltetni. ps, az ilyeneknek mint te fel se áll a péló általában, szóval ha össze is jönne, nem jönne össze.
2018. nov. 12. 09:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak egyszer kellene merni belemenni a fóbiás helyzetbe, hogy elkezdjen oldódni.
2018. nov. 12. 09:13
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Ez mekkora kamu.
2018. nov. 12. 10:00
 7/9 anonim ***** válasza:
ebben nem az a legrosszabb, hogy esetleg szűzen fogják a testedet a földanyának adni.
2018. nov. 12. 15:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Azért próbálnak ismerkedni veled mert 30-asként potenciális apa jelöltet látnak benned. Bár ha megtudják hogy szűz vagy jobb esetben csak a röhögéstől fognak fuldoklani.

De ha annyira kerülnéd ezeket a hehezeteket le lehet zárni annyival hogy elnézést bocsásson meg és udvariasan átülsz máshová. Ezzel is jelezve hogy nem szeretnél beszélgetni.

2018. nov. 12. 16:36
 9/9 anonim ***** válasza:
25%

Nálam majdnem ugyanez, csak én nagyon ronda vagyok. Így nem mosolyogni szoktak rám amikor rám néznek, hanem a hányinger kerülgeti őket.

29F

2018. nov. 12. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!