Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszem neki? Nekem miért ilyen a furcsák a reakcióim a világra? Lehet hogy nem vagyok heteró?
Egy kisvárosban élek, de új arc vagyok itt.
Egy nagyon szép lánnyal már háromszor elmentünk egymás mellett, s mind a háromszor megnézett, majd mosolygott. Én ezt nem tudon kezelni, zavarba hozott..el nèztem. Szerintetek azért nézhet ilyen feltűnően, mert tetszem neki?
Én mièrt vagyok ennyire idióta, hogy nem tartom vele a szemkontaktust hanem megbènulok?
Hogyan vâltozzak meg ?
A kérdés az, hogy azért bénulsz meg, mert szépnek és szexuálisan vonzónak tartod? Akkor lehet, hogy vannak bi hajlamaid, de ezzel semmi gond nincs.
Mert én pl. attól zavarba tudok jönni, ha egy pasival összetalálkozik a tekintetünk, de egy lányt bármennyire is szépnek, csinosnak tartok, gond nélkül megy a szemkontaktus és nem érzek pillangókat a gyomromban :D
De az is lehet, hogy csak őneki tetszel és ezt tartod furcsának. Ezt magadban kell érezned. 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!