Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az NFL mezek miért ilyen furcsák?

Az NFL mezek miért ilyen furcsák?

Figyelt kérdés

Direkt ilyenre csinálják vagy hibás lehet amit kaptam?

Mert derékban pont jó de ahogy felfele haladok a mellkasnál kicsit kiszélesedik és az ujjai és nagyon hosszúak majdnem a könyökemig érnek.

Egy normál pólónál a mellkas és a derék egy forma széles de itt nem ezért furcsa.

Az NFL shop-ról vettem elvileg ez a hivatalos európai bolt szóval nem lehet hamis.

2018. nov. 28. 00:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen a vállvédő miatt ilyenek.
2018. nov. 28. 03:46
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Láttál te már nfl játékost? Kétlem. Akkor tudnád, miért olyan a mez, amilyen
2018. nov. 28. 07:26
 3/9 A kérdező kommentje:
Láttam és azokon ami van meccs közben semmi köze ehhez, rajtuk feszül,alig ér a derekukig,a válla össze van húzva és nagyon rövid az ujja.
2018. nov. 28. 09:06
 4/9 A kérdező kommentje:

ennél viszont minden forditva van

bő a válla és a dereka,a hossza majdnem térdig ér,az ujjai meg könyékig

ilyenben biztos nem lehetne játszani

2018. nov. 28. 09:24
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Magasak, ki vannak gyúrva nagyon és vállvédőt viselnek. Nyilván rajtad nem fog úgy kinézni mint rajtuk.
2018. nov. 28. 09:35
 6/9 A kérdező kommentje:

Itt van ilyenbee játszanak ők

[link]

Ilyen meg ami nekem van

[link]

Teljesen más a kettő

2018. nov. 28. 10:07
 7/9 anonim válasza:
Nem kaptál hibásat.
2018. nov. 28. 13:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Az elmúlt pár évben valóban változott a szabás. És azt is elmondhatjuk, hogy bizonyos posztokon (például az irányító) egyáltalán nem beszélhetünk robusztus vállvédőkről. Sőt, mintha nem is lenne rajtuk. Persze hogy ott nem gond egy felfelé is szűkebb mez. Szűkebb. De nem szűk. Szóval ne tévesszen meg a kép. Ez sem lesz rajtad ilyen mint a képen:D Egy biztos. Nem hamisat kaptál.
2018. nov. 28. 15:41
 9/9 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat idő közben kicsit utána néztem a dolognak és ennek tényleg direkt ilyen a fazonja hogy nagyon bő és hosszú,Snoop Doog-on is elég furcsán áll mert ami rajta van abba beleférne legalább 2x :D
2018. nov. 28. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!