Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A mai lányok olyan furcsák...

A mai lányok olyan furcsák miért? (többi lent)

Figyelt kérdés
azt veszem észre itt a gyakorin hogy egyre több lány teszi fel ezeket a kérdéseket: "mikor fog megjönni?" "mikor lesz mellem?" és ez mind 10-12 éves kislányok..én üröltem hogy csak 16 évesen jött meg és akkor lett egy kis mellem és most sem nagyobb..meg a másik a nyakukba teszik a mellüket,3x nagyobbnak látszanak mint a valóság..nem leszolom őket és bocsi ha valaki magára vette de olyan furcsák a mai lányok..ezt csak és látm így?? 25/N és elnézést ha megsértettem valakit..

2014. aug. 30. 16:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem te vagy furcsa, és igazából zavar, hogy néhányan gyorsabban fejlődnek, mint régen te.

Én 20 vagyok, de a suliban az volt az egyik legérdekesebb témánk, hogy kinek jött meg már és kinek nem, természetesen mindent részletesen ki is tárgyaltunk ezzel kapcsolatban. Szerintem normális ez a fajta kíváncsiság, mégiscsak a testükről van szó.

2014. aug. 30. 16:52
 2/12 A kérdező kommentje:
Engem nem zavar.. csak az mikor azt hiszik hogy mert csak nagy a mellük akkor ők itt a világ közepe..mi is ilynekröl beszéltünk!!! csak ez már tulzás...
2014. aug. 30. 16:54
 3/12 anonim ***** válasza:
71%
Elku.rvult a világ. Ez van.
2014. aug. 30. 17:00
 4/12 A kérdező kommentje:
Észrevettem..Tegnap mentem vásárolni és a sulibol jött ki két lány 14-15 évesek lehettek(gondolom beiratkoztak) és amint kiléptek már rágyújtottak.. én meg csak néztem őket..de hát ez van..
2014. aug. 30. 17:06
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a te idődben is voltak ilyesfajta lányok. Sok mindentől függhet ez, pl hogy valaki milyen körülmények között nő fel. De a világ is változik.. Ettől eltekintve tényleg vannak fura lányok. Én az előbb néztem ki az ablakon és láttam egy lányt sétálni, aki dettó úgy nézett ki, mint egy másik ismerősöm az utcából, csak más volt a járása. És most ezen gondolkodom, hogy akkor ez most az az ismerősöm aki rokonainál nyaral itt vagy abból a családból van akik nemrég költöztek ide..:D Szépnek szépek, csak olyan egyformák.:/ 16/f
2014. aug. 30. 17:11
 6/12 anonim ***** válasza:
53%

Én 23 vagyok. Anno alsóban már mi is nézegettük egymás cicijét, felsőben meg amikor azt mondta a barátnőm, hogy megjött neki, nem hittem el, és akkor megmutatta. :D És hatodikban jött hozzánk egy csicses manci, a fiúk olyanokat mondtak, hogy ,,zacskóval a fején megd*gnám"? pedig csak 12 évesek voltak ők is... Mindig is voltak kis gusztustalan fiúk is, és a lányok mindig figyelték egymás fejlődését. Én mondjuk 13 évesen már a legkisebb mellű lány voltam az osztályban, kaptam is az oltásokat miatta, de hát ez van.

Most meg pár éve bejött egy a push up melltartó, ki tudja, talán ha a mi általános sulis éveinkben jött volna be, mi is hordunk volna, bár én a sportmelltartóval is nehezen barátkoztam össze.

20 évesen kezdtem el melltartót hordani. Na de más már a világ... A mai fiatalokhoz az internet miatt gyorsabban eljutnak a dolgok. Mint ahogy már azon se csodálkozunk, hogy az egyévest úgy hallgattatja el az anyja a buszon, hogy a kezébe nyomja az okostelefonját. Amikor én 13-14 voltam, akkor kezdett el elterjedni az internet, mindig kérdezgettem a barátnőmet, neki van-e már, hogy tudjunk msn-ezni. Aztán ugye bejött a facebook, ezeket már mind elérik a mai 12 évesek, nem csoda, hogy felnőttesen akarnak viselkedni, ha a csapból is ezek a felnőttes dolgok folynak. Mi még matrciát cseréltünk, meg tazókat, ők már ide írnak, mert cikinek érzik, hogy még csak egyszer d*gtak egész életükben. Felgyorsult a világ...

L23

2014. aug. 30. 17:29
 7/12 anonim ***** válasza:
38%
Azzal egyetértek, hogy egyre rosszabbak a fiatalok. Igazából még gyerekek, de már felnőttnek akarnak tűnni, 13-14 évesen hordanak croptopot meg falatnyi rövidnadrágot, állandóan fényképezgetik magukat, cigi, káromkodás, smink... Borzalom. Az viszont egy dolog, hogy te örültél annak, hogy későn jött meg de általában ez szörnyen megalázó a későn érőknek. Vagyis nekem az volt. 15 évesen jött meg, de az ÖSSZES lány osztálytársam menstruált már hatodikban. Semmi mellem nem volt 14 évesen, annyira kellemetlenül éreztem magam, hogy pulcsit hordtam állandóan. De ettől eltekintve a mai fiatalok furcsábbak.
2014. aug. 30. 18:04
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
Jaj, olyanok vagytok, mint a rosszmájú nyugdíjas nyanyókák a reggel hatos buszon... Mindig voltak ilyen csajok, és mindig lesznek is. Aztán idővel megtanulják a saját kárukon, hogy jobb kicsit visszafogottabbnak lenni, mert csak úgy veszik őket komolyan. A kamaszkor éppen arra való, hogy mindent kipróbálj, és rájöjj, hogy szeretnél, és hogy nem szeretnél élni a továbbiakban. Nem is igazán értem, minek kell rájuk haragudni, vagy bosszankodni miattuk, amikor nem ártottak nektek semmit.
2014. aug. 30. 18:50
 9/12 A kérdező kommentje:
7-es nekünk nem volt ciki mert kb mindenkinek akkor jött meg..és8.as ok én nem haragszom senkire csak már egyesek már tulzásba viszik(tisztelet a kivételnek)..
2014. aug. 30. 19:37
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azzal nincs baj, hogy megkérdezik, mikor fog bekövetkezni az első menses, ha már vannak előjelek (szőrösödés, cicik, stb.) Nekem 10 évesen jött meg, anyunak 13 évesen, nagyimnak meg 9 évesen... Pedig örültem volna még pár mensimentes évnek:-)

Vannak furcsa lányok, akik felnőttet játszanak, de igazából kevesebben vannak, mint hiszed, csak a "

furák" kitűnnek a tömegből (utcán+neten is), így őket veszed észre.

Vannak extrém esetek, de általában kinövik ezt (is) egy idő után.

2014. aug. 31. 00:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!