A mai lányok olyan furcsák miért? (többi lent)
Szerintem te vagy furcsa, és igazából zavar, hogy néhányan gyorsabban fejlődnek, mint régen te.
Én 20 vagyok, de a suliban az volt az egyik legérdekesebb témánk, hogy kinek jött meg már és kinek nem, természetesen mindent részletesen ki is tárgyaltunk ezzel kapcsolatban. Szerintem normális ez a fajta kíváncsiság, mégiscsak a testükről van szó.
Én 23 vagyok. Anno alsóban már mi is nézegettük egymás cicijét, felsőben meg amikor azt mondta a barátnőm, hogy megjött neki, nem hittem el, és akkor megmutatta. :D És hatodikban jött hozzánk egy csicses manci, a fiúk olyanokat mondtak, hogy ,,zacskóval a fején megd*gnám"? pedig csak 12 évesek voltak ők is... Mindig is voltak kis gusztustalan fiúk is, és a lányok mindig figyelték egymás fejlődését. Én mondjuk 13 évesen már a legkisebb mellű lány voltam az osztályban, kaptam is az oltásokat miatta, de hát ez van.
Most meg pár éve bejött egy a push up melltartó, ki tudja, talán ha a mi általános sulis éveinkben jött volna be, mi is hordunk volna, bár én a sportmelltartóval is nehezen barátkoztam össze.
20 évesen kezdtem el melltartót hordani. Na de más már a világ... A mai fiatalokhoz az internet miatt gyorsabban eljutnak a dolgok. Mint ahogy már azon se csodálkozunk, hogy az egyévest úgy hallgattatja el az anyja a buszon, hogy a kezébe nyomja az okostelefonját. Amikor én 13-14 voltam, akkor kezdett el elterjedni az internet, mindig kérdezgettem a barátnőmet, neki van-e már, hogy tudjunk msn-ezni. Aztán ugye bejött a facebook, ezeket már mind elérik a mai 12 évesek, nem csoda, hogy felnőttesen akarnak viselkedni, ha a csapból is ezek a felnőttes dolgok folynak. Mi még matrciát cseréltünk, meg tazókat, ők már ide írnak, mert cikinek érzik, hogy még csak egyszer d*gtak egész életükben. Felgyorsult a világ...
L23
Szerintem azzal nincs baj, hogy megkérdezik, mikor fog bekövetkezni az első menses, ha már vannak előjelek (szőrösödés, cicik, stb.) Nekem 10 évesen jött meg, anyunak 13 évesen, nagyimnak meg 9 évesen... Pedig örültem volna még pár mensimentes évnek:-)
Vannak furcsa lányok, akik felnőttet játszanak, de igazából kevesebben vannak, mint hiszed, csak a "
furák" kitűnnek a tömegből (utcán+neten is), így őket veszed észre.
Vannak extrém esetek, de általában kinövik ezt (is) egy idő után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!