Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A mai lányok olyan furcsák...

A mai lányok olyan furcsák miért? (többi lent)

Figyelt kérdés
azt veszem észre itt a gyakorin hogy egyre több lány teszi fel ezeket a kérdéseket: "mikor fog megjönni?" "mikor lesz mellem?" és ez mind 10-12 éves kislányok..én üröltem hogy csak 16 évesen jött meg és akkor lett egy kis mellem és most sem nagyobb..meg a másik a nyakukba teszik a mellüket,3x nagyobbnak látszanak mint a valóság..nem leszolom őket és bocsi ha valaki magára vette de olyan furcsák a mai lányok..ezt csak és látm így?? 25/N és elnézést ha megsértettem valakit..

2014. aug. 30. 16:48
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én most vagyok 15 de én is így érzek a mai lányok nagy része iránt. Már nem tudom kiélvezni a bevásárlóközpontokban a "látványt" mert csak azt látom hogy szinte minden lány egy r*banc. És ahogy néztem a fiúk is hülye irányba mennek,már alig kapok olyan ruhát ami tényleg tetszik.
2014. aug. 31. 22:59
 12/12 A kérdező kommentje:
Végre valaki eggyeteért.:) egyébként így van.:/
2014. szept. 1. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!