Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok, miért vagytok ilyen...

Lányok, miért vagytok ilyen furcsák, miért vagytok ilyen rejtélyesek?

Figyelt kérdés
Összejöttök olyan fiúkkal, akik szemüvegesek, rondák. Én is ronda srác vagyok, engem mégis elutasítotok. Nem értelek titeket. :/ Rendes vagyok, mosolygok meg nem bunkózom, mégsem vagytok vevők rám, mégis annyi csúnya fiút látok szép, cuki lányokkal, nem értelek titeket. :/
2013. jún. 1. 22:13
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha bunkóznál , akkor több esélyed lenne , az itteni gyk szakértőktől tanulva.
2013. jún. 1. 22:14
 2/6 anonim válasza:
Ha magadról azt hiszed, hogy ronda vagy, akkor valószínűleg azért nincs barátnőd, mert önbizalmad sincs. A lányoknak a magabiztos férfiak tetszenek. Szabad megkérdezni hány éves vagy? :)
2013. jún. 1. 22:15
 3/6 anonim ***** válasza:
77%

#1: sajnos igen. Aki tudja bántani a barátnőjét (most nem fizikailag értem, bár sajnos az sem szokott szakítóok lenni) az tuti befutó. Aki mindent megtesz érte, aki mellett tényleg boldog lehetne, az meg egyből lapátra kerül. Ez van.

Meg kell találni azt a 0,01%-nyi normális lányt, aki még elvétve létezik.

2013. jún. 1. 22:17
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi a baj a szemüveges pasikkal? Nekem kifejezetten a szemüvegesek jönnek be. A rondaság meg relatív.

Nincs önbizalmad/önbecsülésed, és a lányok egy részének - így pl nekem sem - nem elég, ha egy pasi nem bunkózik és mosolyog. Ennél egy kapcsolathoz több kell. De ha már magaddal meg tudnál békélni, az is látványos előrelépés lenne.

2013. jún. 1. 22:27
 5/6 anonim ***** válasza:
a lányoknak kemény fiú kell, aki mellett biztonságban lehetnek és te nem biztos, hogy ilyen benyomást nyújtasz nekik
2013. jún. 2. 20:53
 6/6 A kérdező kommentje:
5-ös, akkor emiatt ssoem lehet barátnőm, engem tényleg nem tud egy lány sem szeretni, csak, mert nem vagoyk nagy darab magas gyerek? :O
2013. jún. 3. 00:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!