Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek hogy kikapcsoljon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy kikapcsoljon a párom agya? 25 N

Figyelt kérdés

Túl tudatos, intelligens, tul nagy az önkontrollja, nekem kevés igy a szex.

Pl ha valami párkapcsolati problémát megbeszélünk, annyira gondolkodik, magyaráz, esetleg vitában forr a levegő, hogy tuti nem képes átkapcsolni, aznap nincs szex, akkor sem ha utána nem tudunk együtt lenni 3 napig (műszak miatt)

Vagy pl szex közben ha felhívják, lazán félbehagyja egy üzleti megbeszélést is képes lezavarni teljes odafigyeléssel es utána folytatja tovább.

Megszakitással védekezünk soha nincs véletlen, időben kiveszi.

Alapvetően naponta megkapom ugyan de ugy találkozunk csak hogy 2 nap egyutt 2-3 nap külön es abban a két napban is képes passziv lenni, pl este van, nappal semmi.

Pláne mintha belőle már kezdene kialudni az a lángolo szerelem ami az elején volt,es mintha kezdene átmenni a dolog szimpla járásba, nyugodt kapcsolatba, mig én közben még mindig a lángolo résznél tartok, nem tudok még betelni vele, a 3 nap szünetek alatt borzasztoan kegyetlenül hiànyzik.

Amikor képes ugy menni meloba hogy előtte nem volt semmi, valahogy olyan megsértődés érzés van bennem, olyan - nem is kapom meg de már itt sincs-féle fájdalom.

Folyamatosan vágyom rá 3 napig, ami alatt hetköznapi csetelések mennek kinek milyen a napja vagy a jövőnket epitgetjuk, tervezget vagy vitázunk, stb

Mindent összevetve olyan jozanul gondolkodik valahogy, mintha benne nem lenne az a nagy hév és vágy hogy natur a szex öröme es mindent félredobok.

Mindig jozan, az agyban is.

Egyszer közvetlen szex után is olyan hirtelen átváltott.

Szerelmes szeretkezés volt de aztán a teloját nézte hogy nem tölt es hirtelen majdnem kinyirt mert előtte nekimentem a kábelnek és valszeg az miatt rosszul érintkezett.

Szoval egyik pillanatban szerelmesen szeretkezik masik pillanatban azt hittem kidob, olyan ideges volt. Olyan lehozo volt.

Hiaba a szexi fehérnemű, MINDIG észnél van, soha nem adja magát át a vágynak 100%-ban.

Hogyan kapcsoljam ki az agyát hogy átmenjen kicsit abba az "állatiasabb ösztönbe"?

2018. dec. 8. 08:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
valami izgalmasabb, szokatlan dolgot kéne bedobni nála
2018. dec. 8. 11:49
 12/15 A kérdező kommentje:
Kb egy honapja vagyunk együtt. És már unná? Mi lenne 2-5-10 év mulva akkor ha már most rá kell segiteni neki?
2018. dec. 8. 12:29
 13/15 A kérdező kommentje:
Szeretne babát amúgy. Felőle most is jöhetne, csak mondta, hogy tiszteletben tart, megvárja míg akarni fogom és nem csinál fel. (Szebben adta elő, nagyon szeretne családot, miközben én még a mát akarnám megélni, nem a jövő elé menni. Őt akarom, ő hiányzik, nem pedig az utód még)
2018. dec. 8. 12:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
1 hónapja??? Ès megszakitásosan vèdekeztek?? Ès ez felelőssègteljes ès tudatos?? Na ne vicceljünk már. Fel vagy te kèszülve arra ha egy gyereket egyedül kell nevelned? Itt komoly gondok vannak.
2018. dec. 9. 06:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon jó. :D Nagyon intellingens lehet, ha megszakítással "védekezik", pláne 1 hónapos kapcsolatban.. Na meg 1 hónap után gyereket akar!? Vicc ez a hapsi, nem intellingens...
2019. febr. 5. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!