Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek hogy kikapcsoljon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy kikapcsoljon a párom agya? 25 N

Figyelt kérdés

Túl tudatos, intelligens, tul nagy az önkontrollja, nekem kevés igy a szex.

Pl ha valami párkapcsolati problémát megbeszélünk, annyira gondolkodik, magyaráz, esetleg vitában forr a levegő, hogy tuti nem képes átkapcsolni, aznap nincs szex, akkor sem ha utána nem tudunk együtt lenni 3 napig (műszak miatt)

Vagy pl szex közben ha felhívják, lazán félbehagyja egy üzleti megbeszélést is képes lezavarni teljes odafigyeléssel es utána folytatja tovább.

Megszakitással védekezünk soha nincs véletlen, időben kiveszi.

Alapvetően naponta megkapom ugyan de ugy találkozunk csak hogy 2 nap egyutt 2-3 nap külön es abban a két napban is képes passziv lenni, pl este van, nappal semmi.

Pláne mintha belőle már kezdene kialudni az a lángolo szerelem ami az elején volt,es mintha kezdene átmenni a dolog szimpla járásba, nyugodt kapcsolatba, mig én közben még mindig a lángolo résznél tartok, nem tudok még betelni vele, a 3 nap szünetek alatt borzasztoan kegyetlenül hiànyzik.

Amikor képes ugy menni meloba hogy előtte nem volt semmi, valahogy olyan megsértődés érzés van bennem, olyan - nem is kapom meg de már itt sincs-féle fájdalom.

Folyamatosan vágyom rá 3 napig, ami alatt hetköznapi csetelések mennek kinek milyen a napja vagy a jövőnket epitgetjuk, tervezget vagy vitázunk, stb

Mindent összevetve olyan jozanul gondolkodik valahogy, mintha benne nem lenne az a nagy hév és vágy hogy natur a szex öröme es mindent félredobok.

Mindig jozan, az agyban is.

Egyszer közvetlen szex után is olyan hirtelen átváltott.

Szerelmes szeretkezés volt de aztán a teloját nézte hogy nem tölt es hirtelen majdnem kinyirt mert előtte nekimentem a kábelnek és valszeg az miatt rosszul érintkezett.

Szoval egyik pillanatban szerelmesen szeretkezik masik pillanatban azt hittem kidob, olyan ideges volt. Olyan lehozo volt.

Hiaba a szexi fehérnemű, MINDIG észnél van, soha nem adja magát át a vágynak 100%-ban.

Hogyan kapcsoljam ki az agyát hogy átmenjen kicsit abba az "állatiasabb ösztönbe"?

2018. dec. 8. 08:26
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Ha magától nem veszíti el az eszét miattad, akkor egyetlen fehérneműtől sem fogja. Nem kíván téged.
2018. dec. 8. 08:52
 2/15 anonim ***** válasza:
Ezt nem fogod tudni megváltoztatni ő ilyen. Különböznek az igènyeitek.
2018. dec. 8. 09:01
 3/15 A kérdező kommentje:

Az elején is ilyen volt.

Langolo szerelem, egymás utáni szex, de képes közben telefonálni is.

Ujabban meg ki is hagyni.

Ez nem nőfüggő nala szerintem.

Vagy neki a frigidek jönnének be?es taszito lehet hogy én akarom?

2018. dec. 8. 09:06
 4/15 anonim ***** válasza:
76%

Egyáltalán nem szeret, lehet hogy nem is kíván.

Aki képes felvenni a telefont szex közben az elmebeteg.

2018. dec. 8. 09:42
 5/15 anonim ***** válasza:
valamit nagyon elnyom magában.. szeretnék beszélgetni vele és segiteni neki. F
2018. dec. 8. 09:44
 6/15 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj,nem vagyunk egyformák,szerintem túlframatizálod a dolgot..Lehet mos ez ilyen átmeneti időszak.
2018. dec. 8. 09:47
 7/15 anonim ***** válasza:
42%

Megszakítással?

Nem lehettek túl intelligensek..

2018. dec. 8. 10:13
 8/15 anonim ***** válasza:
Hat szerintem nem tudod
2018. dec. 8. 10:21
 9/15 anonim ***** válasza:

Ez durva. Mintha csak rólam írtad volna a kérdést :) Férfi vagyok. Ez nehéz kérdés. Nem gondolnám, hogy nem szeret. Ha ennyire észnél van, akkor tisztában van azzal is, hogy mivel megszakítással védekeztek, bármikor becsúszhat a baba. Mivel ez nem zavarja, így esélyes, hogy számítasz neki csak nem képes jobban kifejezni az érzéseit. Vannak ilyen emberek. Véletlenül nem bak a párod? Én is ilyen vagyok. Nagyon szeretem a párom, de egyszerűen képtelen vagyok minden nap ugyanazt mondani/csinálni, minden nap mást meg nem tudok kitalálni. Az élet megy tovább, persze örülök hogy ott van és ő is nekem. Nélküle nagy hiány lenne az életemben (bár valószínűleg túlélném) inkább csak az számít, hogy ő jól érezze magát de sokszor én is "leharapom a fejét" ilyen apróságok miatt, mint amit írtál is, hogy töltő kábel. Valahogy szeretem ha figyelnek körülöttem az apró dolgokra is mert én is figyelek mindenre. Rá, a megcsörrenő telefonra, a munkámra, a barátaimra, magamra, másokra, stb...

Tényleg olyan mintha rólam írtad volna, de biztos, hogy nem én vagyok a barátod viszont egy dolog elképzelhető. Ez lehet, hogy fájni fog neked de ne vedd a szívedre mert abszolút nem veled van a baj, szerintem ez minden emberben benne van. Szóval lehet, hogy egy picit már rá unt erre az egészre. Nem szereti megjátszani magát, egyszerűen csak ott van és átéli ami történik vele. A szex közbeni telefonhívás is ott van és az is vele történik. Nem téged unt meg, ebben biztos lehetsz. Biztosan van olyan vágya, amit szeretne kipróbálni csak lehet, hogy úgy érzi, hogy leragadtatok valahol. Pl. análba csináltátok már? Vagy hagytad, hogy a szádba menjen el? Vagy csináltad már neki annyi ideig szájjal, hogy attól menjen el? Esetleg valamilyen szexuális segédezközök? Ezek csak példák. Mindenkinek vannak korlátai, amiket idővel jó ha le tud küzdeni, mert változatosabbá - és ezáltal érdekesebbé is - teszi a szexet a partnere számára. Ne a fehérneműkben gondolkodj, a férfiakat általában nem érdekli, csak az ami benne van. Lehet, hogy titkon elgondolkodott a többesen is vagy esetleg más lánnyal is kipróbálná rajtad kívül csak nem akarja elmondani, mert fél, hogy megbántana. Tudod, ez olyan mintha minden nap ugyanazt a kaját ennéd. Egy idő után megunod. Ettől függetlenül ott van és számítasz neki. Hidd el, ha nem kellenél neki már rég nem lenne melletted. Próbálj meg valahogy a lelkébe, a gondolataiba férkőzni és valahogy éreztesd vele, hogy számít és törődsz vele. Sokszor az apró kedvességek sokkal többet jelentenek mint a mindennapos akár többszöri szex. Ha mindent a helyére teszel, ha mondjuk néha elé rakod a vacsit vagy megkérdezed milyen volt a napja... lehet, hogy apróság de sok gondot levehetsz a válláról. Van kinek elmondja, van aki törődik vele és utána sokkal felszabadultabb lehet.

2018. dec. 8. 10:24
 10/15 anonim ***** válasza:

Miért baj az ha valaki reálisan gondolkodik, sőt gondoskodik magáról, a kapcsolatáról.

Nem ész nélkül állat módjára , nem hűbele módra, cselekszik.

2018. dec. 8. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!