Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, egy 20as évei közepén járó pasinak legyen saját lakása?
Illetve miket vártok még el egy 20on éves pasitól?
Valamint ti mivel rendelkeztek?
Életkort is írjatok
"Saját ne, de azért ne otthon éljen már. A barátom 25 éves, érettségi után óta albiban lakik."
"Én nem várnám el a saját lakást, de az kiábrándító, ha a pasi keres annyit, hogy tudjon fizetni albit, csak lustaságból otthon marad, mert nem szeret főzni, mosni stb."
Igazi élvezet olvasni a női logika által diktált "érveléseket".
És hölgyeim, ha a pasikátok egy másfél szobás lyukban rohad, amit albérletnek csúfolnak, és amire elkölti a fizetése legalább felét, azt meg tudjátok mondani, hogy mikor jön 30 év környékén a gyerek, mi a jó büdös fenéből lesz saját lakás meg lóvé arra, hogy ti otthon tengődjetek éveket a babával? Ha a pasikátok a húszas éveiben félretehető pénzt albérletre költötte, hogy megfeleljen az elvárásaitoknak...
13
Az én barátom sokat keres, és nem költi el a fizetése felét albérletre. Ráadásul mivel Budapesten lakunk és a családja vidéki, ezért itt fent nem is tudna a szüleivel lakni, viszont sokkal jobban keres, mintha vidéken maradt volna élni.
"mikor jön 30 év környékén a gyerek"
Melyikőnk 30 éve környékén? Mert a legtöbb pár nem egykorú (még páréves különbség szinten sem).
"Ha a pasikátok a húszas éveiben félretehető pénzt albérletre költötte, hogy megfeleljen az elvárásaitoknak..."
Nem kell megfelelni senki elvárásainak.
Túlzásokat írsz folyamatosan.
Nekem mindegy, de ha nem egyedül lakik, inkább szülőkkel, mint lakótársakkal.
Jelenleg semmivel nem rendelkezem, egyetemista vagyok és otthon lakom. Ha tehetném se költöznék el otthonról valami putris albérletbe 5 másik emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!