Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők válaszát várom. A szopás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők válaszát várom. A szopás vagy a dugás az intimebb, és miért?

Figyelt kérdés
Viszonylag sok partnerem volt az elmúlt 15 évben. Amikor a kapcsolat elkezdett intimitásba fordulni akkor - egy-két kivételtől eltekintve - először az orális szex történt meg, csak aztán a közösülés. Olyan is volt hogy ez első 2-3 alkalommal csak szopás volt.
2018. dec. 7. 11:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
52%
Nekem a csók a legintimebb, egy kezemen meg tudom számolni hány férfivel csókolóztam. Olyan hogy csak szopás egy bizonyos partnerrel nálam nem volt, akkor már dugunk is. Olyan természetesen volt, hogy csak leszoptam, de máskor meg csak szexeltünk. Nekem annyira nem jó a csak szopás, mert beindít.
2018. dec. 7. 11:37
 2/11 anonim ***** válasza:
75%

Nekem a szopás intimebb

Dugni lehet érzelmek nélkül

De szopni csak azt tudom aki iránt érzek is valamit és az a valaki bízik bennem hisz a legféltettebb kincsét helyezi a számba és engedi hogy a számmal érintsem a férfiasságát.

24N

2018. dec. 7. 11:53
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem a dugas az intimebb
2018. dec. 7. 11:54
 4/11 A kérdező kommentje:
Ezen meglepődtem hogy a csók a legintimebb. Ha jól értem valakivel előbb dugsz vagy szopod le mint csókolózol vele? Persze ebben is van ráció.
2018. dec. 7. 11:58
 5/11 Boszorkány_ ***** válasza:
100%

Csók. 2 emberrel csókolóztam eddig. Többit inkább csak puszilkodásnak mondanám.

Persze a szopás és a szex is intim. De a csókot én mégis intimebbnek érzem.

2018. dec. 7. 11:58
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, igazad van, van benne ráció mert olyan nővel nem csókolózom (legalábbis nem hosszan) akit nem szeretek, lefeküdni viszont tudok vele anélkül is.
2018. dec. 7. 12:17
 7/11 anonim ***** válasza:
A szopás számomra "meredekebb", sosem értettem, miért kezelik mindig úgy, mint a vaginális szexet megelőző állomást pl. szüzek esetében.
2018. dec. 7. 12:41
 8/11 anonim ***** válasza:
Nekem a szopás.
2018. dec. 7. 12:43
 9/11 anonim ***** válasza:

hivatalosan a szopás, nem-hivatalosan a dugás az intimebb.

Ha leülsz egy csésze kávé mellett beszélgetni lányokkal, akkor azt fogják mondani, hogy orált csak olyannak adnak, akiket szeretnek/tisztelnek/kedvelnek, míg egy kalandnak lehet nem.

Nem hivatalosan, ha van egy kaland, akivel kavarni akarsz, de nem túlságosan, akkor simán előjöhet a szopás, anélkül, hogy dugás lenne később belőle

2018. dec. 7. 13:22
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem mind a 2 elég intim dolog, mert nem mindenkit szopok le, vagy szexelek vele.
2018. dec. 7. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!