Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak Mit gondoltok a BDSM-ről? Inkább 30-40-es pasik válaszát várom L/23
Aon belül is inkább a fenekelés, és a kikötözés érdekel (egészséges határig)
A fenekelés gondolom tiszta sor...pl..térdére, ágyra fektet, és a kezével...
Kötözés...pl nyakkendővel kikötöz az ágyhoz, vagy szimplán összeköti a kezeimet....és úgy kényeztet....simogatás, csókok, ujjazás, nyalás...aztán vagy lesz szex belőle de nem kötelező...
Engem izgat, próbáltam is, de tapasztaltnak nem mondanám magam benne.
Mit gondolok róla? Azt, mint az összes fétisről: szexben bármi belefér, amit az adott (általában) 2 ember közös megegyezéssel bevállal. És semminek az erőltetése nem fér bele, ami az egyik félnek nem tetszik. Szóval ha valakinek a BDSM bejön -pl nekem is- azzal szerintem az ég világon semmi gond, amíg olyannal csinálja akinek szintén bejön.
Egyébként mással meg nincs is értelme, ez nem az erőszakról szól, hanem 90%-ban pont a bizalomról. Sok beszélgetés alatt rájöttem nőktől, hogy azt tartják az egyik legizgatóbbnak, hogy kiszolgáltatottak, vannak szituációk, amikor a másik fél ezzel visszaélhetne, de a nő a lelke mélyén tudja, hogy nem fog visszaélni vele, tehát biztonságban van, de mégis extrém! F30
Valahogy azt érzem a leírásodból, hogy számodra a férfi csak eszköz lenne, hogy kielégítse a vágyaidat és olyanokat csináljon, amitől te nagyon nedves leszel.
Neki meg vagy jó, vagy nem, de az irányítást nem adnák át neki, meg sem fordul a fejedben, hogy meglegyen az a bizalom, amitől rábíznád magad.
Ez nem kellene.
Időpazarlás és marhaság az egész!
Ehelyett inkább motorozok egyet, mondjuk az általános szex helyett is inkább a hobbijaimat választom.
F/42
ma 15:27
Kapuzárási pánik? Ilyen fiatalon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!