Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, hogy reagálnátok arra, ha a pasitoknak éjszakai magömlése lenne?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert nekem még 21 évesen is egyszer előfordult, de azóta nem.2018. dec. 6. 22:54
3/7 anonim válasza:
Nálunk is kb havonta előfordul. Megmossa magát, gatyát cserél, én rá mosolygok, megpuszilom és visszaalszunk összebújva. Természetes dolog, eleinte szégyellte, mert cikinek hitte, de ez egyáltalán nem ciki. Sűrű szexuális élet mellett is van, akinél rendszeres.
22N
4/7 anonim válasza:
Szexuális élet mellett NEM létezik éjszakai magömlés!
Ott valami probléma van....
6/7 Boszorkány_ válasza:
Sehogy nem reagálnék. Mert mélyen alszom, szerintem nem kelnék fel rá.
7/7 anonim válasza:
nekem még 30 felett is van, mert már eléggé leszoktam a maszturbálásról és sajnos néha nincs idő szexelni, ezért valamikor természetesen távozik a szervezetből.
Meséltem már páromnak is, elmeséltem, hogy kellemetlen és hogy így járok, ha egy ideig nincs szex. Kellemetlen volt neki is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!