Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szűz csaj vagyok, de a libidóm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szűz csaj vagyok, de a libidóm a nullán van, fog ez változni, ha majd lesz férfi az életemben?

Figyelt kérdés

Alapjáraton szenvedélyes,tüzes a karakterem,de az utóbbi években már unalmas minden.

A maszti,szexvideók,meg minden.Simán végignézek szexvideókat úgy,hogy semmi sem indul meg bennem,csak ábrándozásként használom a látottakat,vagy magamban kritizálom,hogy ez meg ez mennyire hülyén néz ki,vagy esetleg tanulási célzattal figyelem,de így is sokszor találok kivetnivalót. Pl:hogy a csaj miért nem érzi a farkat,miért idő előtt engedi ki a szájából,stb.

Szóval full semmi szexuális izgalom nincs bennem.

De amúgy szeretném, ha lenne,csak jelenleg a testem nem kívánja.Masztizni havonta 2-szer szoktam, az se nagy durranás,elélvezek 5 percen belül és folytatom a dolgomat.

Fog ez javulni,ha lesz pasim?

25 N

2018. dec. 6. 01:52
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

" Érdemes a fantáziát fejleszteni, olyasmit keresni, ami megmozdítja a fantáziádat, ismerkedni a gondolatok másik oldalaival is"

Ha ezt egy pasinak tanácsoltad volna,csak pislogna rád,hogy mi van :)

Egy nőnek ugyanúgy vannak vizuális vágyai,így egy konkrét vizuális inger sokszor erősebb,mint a fantáziálgatás az éterben....

Rossz hír,hogy hiába a szerelem,erős vonzalom,ha egy adott farok például vizuálisan nem izgató. Persze szerelemmel megszépül sok minden,de a tény tény marad.

Nem tudom,ki meséli be a férfiaknak,hogy a nőknek nem kell a látvány.És nem csak én mondom ezt.

2018. dec. 6. 12:31
 22/31 A kérdező kommentje:

19-es:

" Te milyennek látod magad, el tudnál csábítani egy férfit? :)"

Csak ez van...mindig ők akarnak többet,de nem vonzanak eléggé.Egy férfit ráadásul elég könnyű elcsábítani,ezzel sosem volt gondom.

Bár a kérdés nem ez :)

2018. dec. 6. 12:34
 23/31 anonim ***** válasza:

Az elcsábítást úgy értettem, hogy ki tudod-e váltani a férfiakból azt, amit elvársz tőlük, nem csak azt, hogy felkeltsd az érdeklődésüket. Ahhoz, hogy valaki szenvedélyes legyen veled, azért ugyanúgy meg kell dolgoznod neked is, különben nem fogod annyira érdekelni a férfit sem, csak annyira, hogy kielégüljön.

Csak egy tökéletes férfit engednél közel magadhoz, nem vagy hajlandó kompromisszumokat kötni? Mi szokott általában lenni az a tulajdonság, ami miatt elutasítod őket?

2018. dec. 6. 12:46
 24/31 A kérdező kommentje:

igen,úgy értettem az "elcsábítást",bár utálom ezt a szót.

Kinek kell tökéletes férfi?És ki írt ilyet?

Nyilván, mindenki a saját maga színvonalához képest választ.Én sok mindent tudok adni,így nem várok többet,csak pont annyit,amennyit én is képes vagyok adni.Ehhez objektíven tisztában kell lennie az embernek magával és ezzel soha nem is volt problémám.

A kompromisszum pedig üzleti körökben használatos.

Egy egészséges kapcsolatban a felek ösztönösen simulnak egymás igényeihez.De ebbe nem mennék belem,mert közel sem ez a téma.

Nekem nem a férfiakkal való ismerkedésemmel van fennakadás,egy szóval nem érintettem ezt,hiszen nincs is ilyen,meg jelenleg ez nem is érdekel.

A kérdésem a mostani nulla libidóra = kedvetlenség a nemi kielégülés iránt-ra korlátozódik és hogy kinek hogyan változott ez egy partner jelenlétében = "fog ez változni,ha majd lesz férfi az életemben?".

2018. dec. 6. 12:56
 25/31 A kérdező kommentje:

" Mi szokott általában lenni az a tulajdonság, ami miatt elutasítod őket?"

Pl kiderül,hogy link alak.Nem megbízható.

Ez annyira nehezen teljesíthető kritérium,hogy a férfi legyen szilárd,megbízható?....

Minden jó érzésű nő azt mondaná erre,hogy nem,még akkor is,ha tombol a kémia.Majd jön más,akinél ugyanúgy tombol és még emberileg is passzolunk. Na ennyi.

2018. dec. 6. 13:02
 26/31 anonim ***** válasza:

annyit, de annyit magyarázol, hogy nem csodálkozom azokon a férfiakon, akik már az első randin menekülnek.

vitatkozhatsz mindenkivel, még kis esszéket is írhatsz a sikertelenségekről, de nem változtat a tényen, hogy 25 vagy, nem volt még egy komoly kapcsolatod sem és jelenleg mindenkire dühös vagy, főleg azokra, akiknek van szexuális életük, mert ők ősbunkók és ösztönlények, nem úgy mint te, a tisztaság és erkölcs jelképe.

2018. dec. 6. 13:07
 27/31 A kérdező kommentje:

" annyit, de annyit magyarázol,"

Ha olvasnál is,látnád,hogy én a kommentekben megfogalazott kérdésekre reagálok,mivel úgy ILLIK,te "ösztönlény". :)

Az pedig lehet,hogy szűz vagyok ennyi idősen,de hogy te meg nem tudsz X idősen egy kérdést megválaszolni,valamint forr benned a negativitás,az tragikusabb :) Örülök,hogy csak neten futok ilyen energiavámpírba :)

2018. dec. 6. 13:11
 28/31 anonim ***** válasza:

"Kinek kell tökéletes férfi?És ki írt ilyet?"

Kizárólag olyan férfi mellett lennél hajlandó megállapodni, aki megfelel minden elvárásodnak, és nem vagy hajlandó ebből engedni, tehát a szubjektív értékrended alapján csak a legjobbat fogadod el.

"Ehhez objektíven tisztában kell lennie az embernek magával és ezzel soha nem is volt problémám."

Nem tudod objektíven szemlélni, mivel nincs tapasztalatod benne, hogy mit tudnál megadni a másiknak, ha mindenkit elutasítasz. Idealisztikus elképzeléseid vannak csupán.

"A kompromisszum pedig üzleti körökben használatos."

Nem, egy kapcsolat legalapvetőbb összetartóereje a kompromisszumkészség, mivel csak a mesékben létezik olyan, hogy a partnerek idomulnak egymáshoz, és nem kerekednek idővel óriási viták, amelyek eltávolítják őket egymástól.

"Nekem nem a férfiakkal való ismerkedésemmel van fennakadás,egy szóval nem érintettem ezt,hiszen nincs is ilyen,meg jelenleg ez nem is érdekel."

De igen, mivel ha mindennel elégedetlen vagy és csalódsz a férfiakban, akkor a libidód sem szökik az egekbe. Egy idő után sokkal rosszabb lesz a helyzet, mikor úgy fogod érezni, hogy elmegy melletted az élet, ha nem adsz senkinek sem esélyt.

"Pl kiderül,hogy link alak.Nem megbízható."

Tehát igazából ezért zárkózol be, mert nem tudsz már megbízni az emberekben, és ezért nem adsz esélyt senkinek? Volt, aki már fontos volt számodra, és elárult, vagy csak az ismerkedés elején hamar rájössz, hogy megpróbálnak átverni?

2018. dec. 6. 13:23
 29/31 A kérdező kommentje:
Úgy látom,a kiírt kérdésemre nem érkeznek már válaszok,úgyhogy köszönöm annak,aki válaszolt!
2018. dec. 6. 13:25
 30/31 anonim ***** válasza:
Privát üzenetben azért válaszolsz nekem, kérlek? Őszintén kíváncsi vagyok arra, hogy mi történt veled, és nem hinném, hogy intellektuálisan alsóbbrendű lennék, aki nem érti meg a gondolataidat.
2018. dec. 6. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!