Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Nektek undorító ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Nektek undorító ha egy csaj nagyon izzadság szagú?

Figyelt kérdés
Lefeküdnétek vele?

2018. nov. 27. 12:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem
2018. nov. 27. 12:27
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én csak jó illatú(lennt is)vagyok hajlando lefeküdni!

Mivel ember vagyok,nem állat

2018. nov. 27. 12:27
 3/14 anonim ***** válasza:
Van aki alapból izzadósabb, ez esetben nem zavar. Ha a mosdatlanság miatt van, akkor igen.
2018. nov. 27. 12:29
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Ha izzadósabb, fürödjön gyakrabban. Manapság nem megoldhatatlan, hogy valaki ne legyen büdös. Ismerek bűzlő lányt, rendkívül illúzióromboló tud lenni, hiába néz ki jól amúgy. Én férfiként képes vagyok aktív életforma mellett nem bűzölögni, akkor ő is vegye már a fáradtságot.
2018. nov. 27. 12:36
 5/14 anonim ***** válasza:

fürödjön meg

oké nyáron megesik, hogy leizzad az ember, vagy bármikor ha valamit csinál, de ha alapból az, akkor főleg fürdés előtte

2018. nov. 27. 12:38
 6/14 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik ha egy lány csuromvizes az izzadságtól. Mert olyan keményen edz hogy csurog róla a víz. De szex előtt zuhanyozzon le ahogy én is.
2018. nov. 27. 13:05
 7/14 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar
2018. nov. 27. 13:22
 8/14 anonim ***** válasza:
Bárkinek van izzadtság szaga, undorítónak találom. Nem tudok semmilyen kifogást elfogadni.
2018. nov. 27. 13:42
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Nézzük csak, válasszak egy büdös, igénytelen nőt, egy ápolt igényes és finom illatú nő helyett? :D Nem is tudom.

Igen, rohadtul undorító ha valaki izzadtság szagú, nem csak a nőknél, mindenkinél.

2018. nov. 27. 14:11
 10/14 anonim ***** válasza:
Engem piszkosul zavar ( na)...
2018. nov. 27. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!