Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy no miert megy bele alkalmi szexbe egy aznap megismert ferfival?
Nem tudom ezt soha nem értettem , szerintem meg se éri a nőnek az alkalmi szex azzal akit akkkor látott életben először. Az csak a férfinak jó mert csak neki lesz orgazmusa , nőnek egy alkalmi szextől nem lesz orgazmusa
Akkor mégis mi értelme van hogy le fekszik egy vadidegennel ?
N24
Férfi jó ,hogy bele megy az alkalmi szexbe mivel neki mindig orgazmussal végződik a szex akármi is legyen ,a ferfiak könnyen csettintesre elelveznek bármitol bármire.
Biológia jól kicseszett a nőkkel ... kaphattunk volna mi is olyan könnyed egyszerű élvezetes szexet mint a ferfiak
N24
“Az csak a férfinak jó mert csak neki lesz orgazmusa , nőnek egy alkalmi szextől nem lesz orgazmusa”
Akkor en vagyok a kivetel vagy mi? Azert ilyen dolgokat ne allapits mega NOKrol, inkabb csak ird azt, hogy neked kifejezetten nincs. Attol mrg masnak lehet.
Arra akartam utalni hogy pl egy vadidegen férfi előtt vannak nők kik nem tudnak ellazulni , elengedni magukat stb így nem is lesz orgazmusuk csak a férfinak
Egy kapcsolatban is nehéz össze hozni egy orgazmust a nőnek , idegennel meg nehezebb. Nekem kapcsolatban nem iagazan volt orgazmusom egy kezemen megtudom szamolni mennyi volt 3 év alatt viszont maszturbalasnal Mindig van ezért is szeretek jobban maszturbalni mint szexelni. Mert maszturbalasnal van hüvelyi és csiklo orgazmusom. Szexnel pedig nem igazán van nekem vagy egyáltalán nincs is
Nekem nem menne végképp egy idegennel egy szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!