Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért tartanak annyira az alkalmi szextől?
Gondolom Ők is vágynak a szexre, akkor miért ilyen nehéz találni lány arra hogy kényeztessük egymást?
Sok lánnyal próbálkoztam már de mindegyik azt írta hogy ő csak szerelemből tud. Régebben én is azt hittem hogy csak barátnővel fogok tudni, de nem így lett, mert annyira jó érzés a szex.
Lányok miért nem szeretitek az alkalmit?
Ha bejön a fiú és megbíztok akkor mi a baj? Velem sokszor volt már ilyen. Miért gondoljátok meg magatokat?
Néktek a szex akkor is jó érzés, ha nem olyan jó.
Egy nőnek a nem olyan jó azt jelenti, hogy nem érzett semmit, a nem jó pedig azt, hogy fájdalmas.
A peches szex végén pedig nem te maradsz terhes és mész abortuszra.
Szomorú, ha ezt nem tudod magadtól, és azt hiszed, hogy tudsz bármit is a szexről.
Tök jó az alkalmi szex, csak mondjuk míg a férfi partner 3 percen belül elmegy, addig nekem ez kb sosem sikerül.
Egy kapcsolatban benne van, hogy törődünk a másikkal és megpróbáljuk kitapasztalni egymást. Nekem ez egy gyors menetnél kicsit fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!