Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élmény egy szűz fiúval… Tényleg igaz a sztereotípia?
Mert mostanában felerősödött az a sztereotípia, hogy szűz fiúval jobb, ha meg sem próbálod…
Mert az csak szer lesz. és ne is számíts semmi jóra….
Szóval gondoltam felteszem ezt a kérdést…
S persze elsősorban lányok válaszát várom.
Mert jóbb szeretem, ha valaki a saját tapasztalatairól beszél…
írjátok le röviden, hogy jó volt -e vagy rossz volt? Ha jó volt miért volt jó? Ha rossz volt, miért volt rossz? Hogy megtennétek-e újra vagy sem. Vele, vagy más szűz fiúval, ha úgy hozná az élet…
S ha jó volt, lett -e belőle kapcsolat?
Ez nem egyfajta saját magamnak reklám… mielőtt a sok troll ezt kérdezné. Csupán kíváncsi vagyok, hogy mit gondolnak ma azok a lányok/nők, akik már voltak szűz fiúval….
szerintem jobb szűz fiúval komoly kapcsolatot kialakítani, főleg ha te is az vagy, mert akkor egyszerre, együtt fedezitek fel a szex élményeit.
Ha csak szexről beszélünk, akkor egy iszonyat nagy zsákbamacska, mert még maga a fiú sem tudja, hogy tud e teljesíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!