Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40feletti ferfiakat miert zavarja ha egy vele egy koru ferfitársát 20on evessel látja?
23eves lány vagyok most ugy adta az elet hogy egy 43éves férfivel vagyok immár 3éve de mikor bemegyek a munkahelyére ahol tobbnyire vele egy koru ferfiak vannak akiknek feleseguk van allandoan azt mondjak a paromnak hogy ő milyen szerencses..mennyire lennenek az ő helyeben meg milyen feszes a testem dejoo stb
:D es ez engem idegesit hogy folyton rolam beszelnek bent
Moert zavaro ez nekik hogy neki ennyire fiatal a baratnoje?
Én úgy mondanám hogy tisztelet a kivételnek mert engem pont nem vonzanak a fejletlen kislányok akikkel még közös érdeklődésünk,témánk sincs.
Aztán tíz,tizenöt év múlva én már öregember leszek ő meg egy fejlett nő.
Egyszóval egy ilyen nagy korkülönbséges kapcsolatnak nincs jövője.
F/42
ha még 3 év és két gyerek után is így kibeszélnek, akkor annak már semmi köze a korodhoz...
Én 32 vagyok, fiatalokkal dolgozom együtt és elhiheted, hogy sok huszonévest nagyon nagyon gyerekesnek tartok még. Vannak kivételek, de 18 év alattiak számomra meg végkép kölykök.
40 felett el sem tudom képzelni már ezt a szint különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!