Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40feletti ferfiakat miert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40feletti ferfiakat miert zavarja ha egy vele egy koru ferfitársát 20on evessel látja?

Figyelt kérdés

23eves lány vagyok most ugy adta az elet hogy egy 43éves férfivel vagyok immár 3éve de mikor bemegyek a munkahelyére ahol tobbnyire vele egy koru ferfiak vannak akiknek feleseguk van allandoan azt mondjak a paromnak hogy ő milyen szerencses..mennyire lennenek az ő helyeben meg milyen feszes a testem dejoo stb

:D es ez engem idegesit hogy folyton rolam beszelnek bent

Moert zavaro ez nekik hogy neki ennyire fiatal a baratnoje?

2018. dec. 4. 16:00
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
68%
Mert ostoba vagy.
2018. dec. 4. 16:02
 2/17 A kérdező kommentje:

Miert lennek az?

Ő az első ferfi az eletemben es imadom nem erdekel a kora

Amugy meg kulonbul nez ki mint a mai kis 20evesek :D

2018. dec. 4. 16:03
 3/17 anonim ***** válasza:
34%
Nem zavaró, inkább irigység. Mivel én is a 40-es éveimet taposom, kicsit irigykedve tekintenék a ffi társaimra. De nem rosszindulatból.
2018. dec. 4. 16:04
 4/17 anonim ***** válasza:
51%

Nem zavaró nekik. Hanem úgy gondolják, milyen jó neki, hogy egy ilyen fiatal nőt "dughat". Az, hogy te/ti komolyan gondoljátok kapcsolatot azzal nem foglalkoznak. Csak, hogy fiatal vagy és jól nézel ki. Pasik sose nőnek fel.

Hadj a francba. Egy idő után csak leszoknak róla.

2018. dec. 4. 16:04
 5/17 anonim ***** válasza:
51%
Dehogy idegesít. Elvezed :)
2018. dec. 4. 16:06
 6/17 A kérdező kommentje:

Nem élvezem egyáltalán visszahuzodo lany vagyok es ez zavar nagyon is

Elmondom azt is hogy hivatásos a munkája es mikor jonnek a kocsival az uton es meglatjak a parom hogy ottvagyok vele egybol orditoznak neki meg kidugjak a nyelvuket stb

2018. dec. 4. 16:09
 7/17 anonim ***** válasza:
68%
Na, majd akkor nézd meg őket, a viselkedésüket miután a ti kapcsolatotok megszakadt. Lesz ott kárörvendés, meg, hogy én előre megmondtam stb.
2018. dec. 4. 16:17
 8/17 anonim ***** válasza:

1. te eleted

2. ugy eled ahogy te szeretned, senkinek semmi koze

3. kit erdekel masok velemenye? egy rendes magyar ember irigy mindenre. a szomszed autojara, hazara, felesegere, baratnojere.....satobbi, satobbi

2018. dec. 4. 16:22
 9/17 anonim ***** válasza:
mert 40 felett egy 20 évest vagy gyereknek vagy egy bimbónak, szórakozásnak néznek, főleg ha komoly 40 évesekről beszélünk.
2018. dec. 4. 16:29
 10/17 A kérdező kommentje:

Nem neznek szorakozasnak szerintem hisz mar 3eve egyutt vagyunk van egy kisfiunk es es egy kislanyunk is aki meg nem szuletett meg

Egyszeruen csak bántja őket hogy én fiatal vagyok hozzajuk kepest nagyon es ez engem is bánt hogy e miatt igy kibeszelnek a páromnak

2018. dec. 4. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!