Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek túl a kis mell kérdésen?
Van egy barátom,akinek előttem mindig nagymellű barátnöi voltak.
Amióta együtt vagyunk egyszer sem látta a melleiket,nem vagyok hajlandó levenni a melltartót,mert iszonyatosan zavarba lennék.
Hogy győzzem le ezt?
Egy tőgypárti faszit úgysem tudsz megvenni kis mellekkel
Vannak dolgok amiket nem kell erőltetni
A velemenynyilvanitas tudtommal szabad, az egy másik kérdés, hogy olyan mint a segglyuk....a folytatást kitalalod
Engem soha nem érdekelt a mellméret. Nálam fizikai vonzalomhoz egészséges testsúly, igényesség (mind öltözködés, mind higiénia tekintetében) a nyerő.
A legjobb, hogy ezeken lehet változtatni, javítani, ha épp nem ideális.
Amin nem lehet (a plasztikát hagyjuk), az engem egyáltalán nem szokott zavarni.
Ha együtt van veled akkor szeret. És nem a melleidbe szerelmes hidd el, hanem abba aki te vagy, a személyiségedbe. :) Nekem is 75A-s mellem van. és az én páromnak is nagyobb mellű barátnői voltak előttem, de ez annyira nem számít. Ez olyan mintha átfestetnéd a hajad barnára mert az exei barna hajúak voltak te meg szőke vagy.. Semmi értelme ezen agyalni, mert nem mellekkel jár a pasid, hanem veled.. Az meg a másik, hogy nyilván ruhában/melltartóbal látott már, és nem hülye, látja így is hogy mekkora a melled kb. Nagy meglepetés már nem érheti, nem kell ezt szégyellned előtte. Ellenben az tök rosszat tesz a kapcsolatnak szerintem ha azt érezteted vele, hogy nem bízol meg benne annyira, hogy melltartó nélkül legyél előtte.
20L
#12 vagyok
#11et töröltette valaki, elcsúsztak eggyel a kérdések.
Csak nagyobb mellű, de vékony/sportos, vagy duci nagyobb mellű barátnői voltak? Mert nem mindegy. Az sem, hogy neked milyen az alkatod. Ha 45 kiló vagy, nyilván nem várja el a barátod, hogy F kosaras kannáid legyenek.
A mell önmagában nem sokat számít szerintem. Persze az ideális a karcsú alkat nagy, feszes (szilikon)mellekkel, de hány ilyen nő szaladgál az utcán? Ha arányos a testalkatodhoz és szép a formája, akkor nem hiszem, hogy nagy gond lenne...
Olyan 50 kilo vagyok,vékony.
Elöttem nem kövér,de ducibb barátnöi voltak.
A testükhöz képest kis mellekkel,de az enyémtöl nagyobb volt nekik.
Hülye dolog hasonlitgatni,meg egy jó melltartó is csodákra képes tudom.
De akkor is fusztrál ez a dolog kissé..
Akkor pedig a fejedben van a probléma, semmi okod stresszelni.
Ha ilyen barátnői lettek volna, akkor megértem, hogy zavarban vagy:
De ezek szerint ilyesmiről szó sincs, csak feleslegesen rágódsz jelentéktelen dolgokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!