Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lépjek túl a kis mell kérdésen?
Figyelt kérdés
Van egy barátom,akinek előttem mindig nagymellű barátnöi voltak.
Amióta együtt vagyunk egyszer sem látta a melleiket,nem vagyok hajlandó levenni a melltartót,mert iszonyatosan zavarba lennék.
Hogy győzzem le ezt?
2018. dec. 4. 09:27
1/23 anonim válasza:
Mutasd meg nekünk, mi majd jól megdícsérjük, és lesz egészséges önbizalmad.
2/23 anonim válasza:
Ma a kis mellek teljesen divatosak.
3/23 anonim válasza:
Gondolj arra, ami az igazság. Vagyis hogy a mellméret csak másodlagos, a férfiak első sorban az arcra és a testalkatra gerjednek be, ezek azok amiknek stimmelnie kell hogy vonzódjanak.
4/23 anonim válasza:
Szia en is lany vagyok nekem is kicsi a mellem ugyanez a problema hogy a pasimnak csak nagy mellu baratnoi voltak nekem meg sokkal kisebb
Ha gondolod csatolok kepet
22 l
5/23 anonim válasza:
Sajnos nekem is nagyon kicsi a mellem viszont nem aggodalmaskodtam emiatt soha. A pasi ruhán keresztül is látja, hogy pici a cicid. Ha ennek ellenére összejött veled hidd el nem fogja érdekelni. :) illetve sok pasival találkoztam már aki szereti a kicsi mellet! :) 25N
6/23 anonim válasza:
Egy olyan adottság miatt,amiről nem tehetsz nem kell kellemetlenül érezned magad. Lehet hihetetlen,de még vannak olyan férfiak,akik nem a mellméret,hanem egyéb adottságok (kedvessèg, kisugárzás, szép arc )választanak maguk mellé lányt. Az is lehet,hogy teljesen véletlen, hogy a korábbi barátnőinek nagy volt a melle.
7/23 anonim válasza:
Ti tényleg azt hiszitek a csöcsméret ennyire számít? Jó a nagy, de nem gond a kicsi. (+1 a nagy és 0 a kicsi, nem -1) A csini arc és a vonzó alkat dönt arról, hogy meg akarunk-e dugni egy csajt, vagy sem. Nekem is voltak nagymellű barátnőim, de pl életem eddigi legnagyobb szerelme egy olyan lány volt, akinek kb csak két bimbó volt a semmi közepén, annyira nem voltak mellei. És mindezek a mellmérettől függetlenül. (Tehát a kicsire sem izgulok különösebben.)
8/23 alonelyman válasza:
Megoldás a mell plasztika, ennyi!
9/23 anonim válasza:
Fiúk az en cicimet is véleményeznétek legyszi? :D ha küldök fotot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!