Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, izgatnátok egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, izgatnátok egy férfi szexpartneretek mellét, mellbimbóját, ha ez lenne a kérése, vágya?

Figyelt kérdés
Szájjal való izgatásra gondolok elsősorban.

2018. nov. 30. 23:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Persze. Miért ne? A férfiak mellbimbója is érzekeny az ilyesmire!
2018. nov. 30. 23:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez szerintem alap. Kérés nélkül csinálni szoktam. Eddig az összes barátom szerette
2018. nov. 30. 23:51
 3/8 anonim ***** válasza:
A férjem is nagyon szereti. Ha ő az en vágyaim teljesíti én miért ne tenném?
2018. nov. 30. 23:52
 4/8 anonim ***** válasza:
A férjemnek túl érzékeny, de gyengéden szoktam, ő pedig szopja a mellem. Miért lenne baj az, ha te ezt kívánod? Van olyan ismerősöm, ez durva lesz ! A lánnyal járt 2-3 hete és a családos ház előtt megállt kocsival és azt kiabálta Iza elhagylak, mert nem nyalod ki a seggem :D Na ez durva! :D Ne szégyeld magad! Kérd, és megkapd, ha nem lépj, de ne így ahogy írtam !
2018. dec. 1. 00:12
 5/8 anonim ***** válasza:
Igen
2018. dec. 6. 00:31
 6/8 anonim válasza:
szerintem semmi rossz nincs ebben, az én párom szereti ha a fenekét nyalogatom, az furcsább, de megszoktam.
2018. dec. 6. 00:45
 7/8 Boszorkány_ ***** válasza:
Természetesen!
2018. dec. 6. 05:08
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
igen, ez engem is felizgatna
2018. dec. 6. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!