Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Milyen szexuális segédes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Milyen szexuális segédeszköz lenne a legjobb ajándék a paromnak?

Figyelt kérdés
Elegge vonzak az ilyen bdsm-es dolgok, de meg kezdők vagyunk ebben. Szerintetek mivel érdemes kezdeni ? Én vagyok az alárendelt a kapcsolatban, nem tudom számít e valamit. Igazából bármilyen otlet jól jönne . Ki minek örülne ?

2018. dec. 3. 22:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Hat olyan dolgok amiket szexshopban tudok beszerezni"

Hát akkor vegyél neki egy szexi szobalány jelmezt. De komolyan, miért nem tudsz értelmes választ adni? Amit felsoroltam, az mind szexshopban kapható.

2018. dec. 4. 07:57
 12/13 Williamspear ***** válasza:

Ásó kapa kinpad szöges korbács...

Elektromos sokkoló berendezés...

Péniszre kimondottan alkalmas még a piranha!

2018. dec. 4. 09:13
 13/13 anonim ***** válasza:
Hát itt valami gond van az elképzeléseddel. az 5-ös jól megfogalmazta..mire van szükséged? BDSM eszközre amit vegyesen használtok, Ő csak használja rajtad vagy Te rajta? Vagy csak sima sex kellék? A bilincsektől a vibrátorig a maszkokig minden lehet. Ezeket mind lehet sexshopban venni, de nem értem a kérdést...
2018. dec. 4. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!