Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasik ezt imádják akkor a lányok miért utálják? Utálják egyáltalán?
Szóval amikor a csajszi kelti úgy a pasit, hogy simogatja, cirógatja vagy akár leszopja vagy meglovagolja miközben erekciója van.. azért odavan a pasas..
De fordítva, olvastam már ezen az oldalon, hogy volt nem kis kiakadás amikor a csaj arra kelt, hogy a pasija nyalja a punciját vagy éppen elkezdi dugni miközben alszik..
Pedig szerintem mindkettő azért van, mert nagyon kívánják egymást a felek és ez megtiszteltetés:)
Egyiket sem csinálnám és nem is esne jól ha nekem tennék meg mivel reggel vizelnem kell akkor nem kívánom hogy basztassák a farkam,és nem is nyalnék senkit mosdatlanul reggel büdös pofával egy áporodott muffot!
F/42
Szerintem a nemi erőszakolóknak is hasonló rommantikus gondolataik vannak
"Pedig szerintem mindkettő azért van, mert nagyon kívánják egymást a felek és ez megtiszteltetés:)"
Én speciel reggel 2 dolog miatt nem szeretem.
1. biológia. A legtöbb nő ahogy felkell mi az első dolga? 🤔
A WC. Kisebb a hólyagunk mint a fiúknak így egy este alatt összegyűlik annyi, hogy reggel, azt érzed irgalmatlanul tele a hójagod. És futás a budira niagara vízesést generálni. Ilyenkor ha még ólelget ott a párunk, akkor szórjuk az Imát rendesen Jézusnak, hogy adjon erőt, amíg eljutunk a WC-ig.
2. Én speciel a zombi típus vagyok reggel. Felkelés után, annyira morcos, csoszogó világát nem tudó teremtmény vagyok, hogy soron kívül statiszta lehetnék a walking deadbe. Ilyenkor jól esik 1 puszi. De ennyi. Nem érzem a késztetést a szexre, még bármi emberi funkcióra sem. De nem is érzem magam szexinek sem. Akkor jobb ha békén hagynak, hadd nyíljon ki a csippám.
Én férfiként örülök ha az itt jelzett dolgokra ébredek. Én is szívesen huncutkodom már korán reggel, és nincs fantasztikusabb érzés, mint amikor odadörzsölgeted a nedves kupakodat a szintén nedvesedő cuncikához, és egyszer csak beletolat a párod. Hasonló szép reggelt mindenkinek!
P.S.
A reggeli nyalakodásnál nem igazán lehet téma, hogy este óta nem volt megmosva a punci.
Pisilnem kell ébredés után.
Amúgy meg jó lenne erre ébredni, nem arra a huha telora...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!