Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a pasik ezt imádják akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasik ezt imádják akkor a lányok miért utálják? Utálják egyáltalán?

Figyelt kérdés

Szóval amikor a csajszi kelti úgy a pasit, hogy simogatja, cirógatja vagy akár leszopja vagy meglovagolja miközben erekciója van.. azért odavan a pasas..

De fordítva, olvastam már ezen az oldalon, hogy volt nem kis kiakadás amikor a csaj arra kelt, hogy a pasija nyalja a punciját vagy éppen elkezdi dugni miközben alszik..

Pedig szerintem mindkettő azért van, mert nagyon kívánják egymást a felek és ez megtiszteltetés:)

2018. nov. 4. 19:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
67%
Én nagyon örülnék ha nyalásra ébrednék.De ilyen még nem volt.
2018. nov. 4. 19:23
 2/19 anonim ***** válasza:
49%
Erre én is csak rácáfolni tudok eddig ha csináltam sosem panaszkodtak.
2018. nov. 4. 19:25
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Ne általánosítsunk, kérem...
 4/19 anonim ***** válasza:
63%
Lehet, hogy csak szerencsém volt? Én már ébresztettem lányt nyalással, és nagyon örült neki! f.
 5/19 anonim ***** válasza:
55%

Egyiket sem csinálnám és nem is esne jól ha nekem tennék meg mivel reggel vizelnem kell akkor nem kívánom hogy basztassák a farkam,és nem is nyalnék senkit mosdatlanul reggel büdös pofával egy áporodott muffot!

F/42

2018. nov. 4. 19:28
 6/19 anonim ***** válasza:
85%

Szerintem a nemi erőszakolóknak is hasonló rommantikus gondolataik vannak

"Pedig szerintem mindkettő azért van, mert nagyon kívánják egymást a felek és ez megtiszteltetés:)"

Én speciel reggel 2 dolog miatt nem szeretem.

1. biológia. A legtöbb nő ahogy felkell mi az első dolga? 🤔

A WC. Kisebb a hólyagunk mint a fiúknak így egy este alatt összegyűlik annyi, hogy reggel, azt érzed irgalmatlanul tele a hójagod. És futás a budira niagara vízesést generálni. Ilyenkor ha még ólelget ott a párunk, akkor szórjuk az Imát rendesen Jézusnak, hogy adjon erőt, amíg eljutunk a WC-ig.

2. Én speciel a zombi típus vagyok reggel. Felkelés után, annyira morcos, csoszogó világát nem tudó teremtmény vagyok, hogy soron kívül statiszta lehetnék a walking deadbe. Ilyenkor jól esik 1 puszi. De ennyi. Nem érzem a késztetést a szexre, még bármi emberi funkcióra sem. De nem is érzem magam szexinek sem. Akkor jobb ha békén hagynak, hadd nyíljon ki a csippám.

2018. nov. 4. 19:30
 7/19 A kérdező kommentje:
Legyen már egy kis fantáziátok.. Éjjel mocorgás közben is felébred az ember, akkor is rá lehet hangolódni egy újabb menetre.. nem kell reggel 8ig várni:D
2018. nov. 4. 19:37
 8/19 anonim ***** válasza:
62%
Este van szex. Éjszaka közepén is. Az más kérdés, hogy jól meg szívom, mert engem a szex úgy felvinyalozz, hogy felér 8 energiaitalal. De reggel nem megy :(
2018. nov. 4. 19:41
 9/19 anonim ***** válasza:
95%

Én férfiként örülök ha az itt jelzett dolgokra ébredek. Én is szívesen huncutkodom már korán reggel, és nincs fantasztikusabb érzés, mint amikor odadörzsölgeted a nedves kupakodat a szintén nedvesedő cuncikához, és egyszer csak beletolat a párod. Hasonló szép reggelt mindenkinek!

P.S.

A reggeli nyalakodásnál nem igazán lehet téma, hogy este óta nem volt megmosva a punci.

2018. nov. 4. 19:52
 10/19 anonim ***** válasza:
93%

Pisilnem kell ébredés után.

Amúgy meg jó lenne erre ébredni, nem arra a huha telora...

2018. nov. 4. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!