Miért utálják/ imádják az apple iphonet?
Én anno azért utáltam, mert abnormálisnak tartottam a felhajtást körülötte. Erre még rátett egy lapáttal az is, hogy a párom is megszállottja az apple termékeknek és még akkor is képes volt pénzt szánni rá, amikor anyagilag nem ez lett volna a legfontosabb (mintha bármikor is az tudna lenni...) tökéletesen példázva az agymenést amit magával vonz a márkanév.
Jelenleg nekem is egy iphonom van, de nem igazán kellett költenem rá, szinte ajándékba kaptam és mivel az előző telefonom tönkrement, ezért nem utasítottam ez az ajánlatot.
Nem lettem megszállott, nem vágyom emiatt még több apple termék beszerzésére és nincsenek elvonási tüneteim, ha huzamosabb ideig nem fogom kézben a készüléket, de tény és való, hogy a valaha volt legkedvesebb telefonom. Még soha nem szerettem ennyire egyik telefonomat sem, pedig én tényleg az a fajta vagyok aki annyira tud ragaszkodni a telefonjaihoz, hogy csak akkor vált, ha az előző tönkremegy.
Amiért szeretik: az első iPhone még tényleg forradalmi volt, más telefon meg sem tudta közelíteni. És még sokáig nem tudott felzárkózni az Android, az egyetlen igazán jó mobil OS az iOS volt. Ez egyfajta hűséget alakított ki az emberekbe, akik már 3-4 éven keresztül iPhone-t használtak, mert akkor az volt a legjobb nem tudtak áttérni Androidra, ami addigra nem csak hogy felzárkózott, de el is hagyta az iOS-t. Illetve attól, hogy most már nem csak az iOS az egyetlen normális mobilOS, és van helyette Android és WP többek között nem jelenti azt, hogy az iOS szar lett volna, fejlődött azért az is, szóval nem volt okuk az őskori iPhone-osoknak váltani.
Amiért sokan utálják:
1) a divattermékeket szokás utálni
2) sokan nem a telefont meg az Apple-t utálják, hanem a nagyon buta embereket akik mondják a f***ságaikat ("ez nem telefon, hanem iPhone" és társai) és azt hiszik ők az elit és a legjobbak
3) Apple-nek elég sok ellenszenves húzása, beszólása, tevékenysége van
4) az emberek szimplán szeretnek veszekedni. Ha megnézed minden téren megy a vita, Android vs iOS, Windows vs Mac, PS vs Xbox, Intel vs AMD, Nikon vs Canon, RTL vs TV2, és még lehetne sorolni
Szerintem a vilàg legjobb telòja...tapasztalatbòl mondom :) de màr pàr ilyen kèrdèsre vàlaszoltam :)) anyaghasznàlat minösèg IOS mindegyik màsikat veri...ès nincs tul àrazva csak otthon..mi kanadába èlünk ès simàn ki fizethetö egy embernek 2 havi sporolàsbòl pl egy uj 5s...de itt napi 150$ meg keresel ez a külömbsèg :/
Asszony samsung mániàs szòval kezelgetem az S4 is háààt annyi h os je szabhatò egyènileg :)) amùgy semmibe nem jobb vagy gyorsabb Iphontol.
Előre leszögezem, mielőtt azt hinné valaki, hogy én az iPhone-t támadom, hogy nem, mert szerintem is jó telefon, leszavazások meg minden előtt ezt gondoltam leírom.
Viszont egyértelműen nem használtál te annyi telefont, hogy egyértelműen ki tudd jelenteni, hogy az iPhone a legjobb.
Anyaghasznált terén nagyon jó az iPhone, ez 100% igaz, de hogy minden mást verne? Azért ne viccelj. Akad azért rendesen telefon, ami megközelíti, vagy épp lehagyja az iPhone-t ezen a téren.
És pont egy Androidos telefon, ráadásul az is csak egy Samsung után valami véleményt állítani elég kevés.
Akkor vagy a barátod a béna, vagy a telefon amit vett szar. Ilyen egyszerű, mert az Android-al nincs baj. Persze nem tökéletes, de az iOS sem, viszont normális ember nem szív vele egyáltalán, mert a telefon csak azt csinálja, amit a használója mond neki.
Neeem rengeteg telefonunk volt :)) most van nekem 5s asszonynak meg s4 ...de volt mar BB HTC Nokia ...meg azosszes. Smart public a gyerek eknek :))) de azt otthon nem ismerik :)))
(Kis okos telo android csak itt az a legolcsobb ami nem baj ha tonkre megy)
Ami meg tetszett kivulröl meg stabil volt az a z1. Q10 csak pont semmire nem valo...:/
Szerintem ha atlag felhasznalast nezzuk akkor iphone a legjobb mindenbe :) nem beszelve a wolrd care rol amit meg lehet kotni szandekos rongalasra is...
megint egy flame-elős kérdés. ilyenre úgysem lehet 90%-ban jó választ kapni, mert van a 10%-ban olyan, mint az utolsó, aki már valóban látott sok telefont(vagy mint én), a válaszadok 90%-a meg megoszlik. nyilván akik útálják, azok egyből jönnek a "haveromnak volt ájfonja, oszt állandóan szervízbe volt" válaszok, akik meg imádják, azok meg jönnek, azzal, hogy "az én haveromnak meg SGS4-e volt, oszt röhögtem rajta, mert állandóan lefagyott" típusú válaszokkal, és csak megy a sárdobálás gyakorlati tapasztalat nélkül.
A kérdésre ez a válasz. azért útálják/imádják, mert az a divat az ő körében. Nekem is iPhone-om van, de nem imádom, csak használom elégedetten, erre való egy telefon.
Neked az tetszik a legjobban, ez teljesen érthető, hisz mindenkinek más az ízlése. De azért még mindig erős túlzás, hogy az a legjobb.
Nekem az Android tetszik a legjobban, és közel sem tökéletes (de az iOS sem), sosem merném kijelenteni, hogy ez a legjobb, mert azért a konkurencia (iOS, WP8) is nagyon ott van.
"a többi cég,reklámokban próbálja meg rossz fényben feltütetni az Apple-et"
Ez lehet így van, tényleg van pár Apple fikázó reklám, de azért nehogy azt higgyük, hogy csak kitalálják a reklámokba a rosszakat, mert igenis van rossz oldala az Apple-nek. És ezzel nem azt akarom mondani, hogy jó hogy vannak ilyen reklámok, lehet kicsit tényleg alacsonyra kell süllyedni az ilyenhez, de az ilyeneken csak nevetni szabad, nem szabad túl komolyan venni pár reklámot.
"még mindig jobb élményt ad,mint valami gagyi samsung"
Ez így van, de akkor a Samsung szar, nem a rajta lévő OS. És ez a baj az emberekkel, hogy egy szar márka/szarul sikerült telefon miatt az Androidot fikázzák, aminek semmi köze hozzá. A vanilla Androidot kell alapul venni, amit a Google ad ki Nexus készülékekre, az az igazi Android, többi az csak módosított változata. És lehet fikázni ez miatt az Androidot, hogy ez miatt szar, mert megengedi a módosítását, de nem, ez miatt jó. Lehet pár cég elszarja a saját verzióját, de pár cég meg valami egyedit, jót csinál vele, ami rendesen működik, és van szép nagy választék, mindenki megtalálhatja a magának valót.
"Androidra írják a legtöbb vírust,mert nem biztonságos"
Ez szimplán teljesen alaptalan. Régen elkezdték írni az okos emberek, mert ők úgy gondolták, aztán elterjedt, pedig teljesen hülyeség.
Jó az iOS, nem azt akarom mondani, meg nem is azt, hogy az Android tökéletes, vagy épp jobb nála, de ha már hülyeséget olvasok akkor kijavítom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!