Miért utálják/ imádják az apple iphonet?
"Akkor vagy a barátod a béna, vagy a telefon amit vett szar. Ilyen egyszerű, mert az Android-al nincs baj. Persze nem tökéletes, de az iOS sem, viszont normális ember nem szív vele egyáltalán, mert a telefon csak azt csinálja, amit a használója mond neki."
Mondjuk, hogy az olvasás nem megy az biztos :D
Droidból elég sok tapasztalatom van magamnak is két htc csúcs készüléke volt, után el is ksözöntem a rendszertől és a márkától.
A barátnőmnek Tavaly Sony Xperia egyik csúcs modelje van. Ő az átlag juzer, szinte semmit nem tölt le a boltból, a telefon mégis rossz, kolléganőjének szintén egy tavaly androidos telója van, asszem az htc, ott is elég gáz a rendszer. Persze, hozzá tartozik az is ők nem a széthekkelgetik mindeféle rommal típus.
Szerintem egy telefont nem úgy kell nézni hogy mennyivel tud többet a többi okostelefonnál, hogy milyen hipi szupi fantasztikus a kamerája, hogy milyen lasitást tudsz csinálni vele és egyéb műszaki dolgok
Egy telfont úgy kell nézni hogy a hétköznapokban helyt álljon
Melyik huaweis lett több attól hogy profi kameraval fényképezett instangramra? Amikor a samsung és a többi androidos telefon tele van
pakolva felesleges dolgokkal (filter a kameraban...) amiket senki sem
használ majd forradalmi frissitésnek ellítják be attól mért lenne jobb mint egy iphone
Az iphone az a mobil ami sokáig kibírja, és probal olyan funkciókat belerakni (siri kevesebb nagyobb sikerrel) amivel az átlag ember
közelebb kerül a technikához és ez az oka annak hogy ennyi iphonos van
És azokat akik megveszik az iphone x-et aztan a következő csúcs
mobilig imádják azt kidobják azokat én sem kedvelem de annyi más
dolgon lehet feleslegesen pénzt veszíteni hogy ebből az egészből ezt az egyet (ami az ára felhozni) csak azt mutatja hogy az androidosok lassan kifogynak az érvekből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!