Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a pasik ezt imádják akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a pasik ezt imádják akkor a lányok miért utálják? Utálják egyáltalán?

Figyelt kérdés

Szóval amikor a csajszi kelti úgy a pasit, hogy simogatja, cirógatja vagy akár leszopja vagy meglovagolja miközben erekciója van.. azért odavan a pasas..

De fordítva, olvastam már ezen az oldalon, hogy volt nem kis kiakadás amikor a csaj arra kelt, hogy a pasija nyalja a punciját vagy éppen elkezdi dugni miközben alszik..

Pedig szerintem mindkettő azért van, mert nagyon kívánják egymást a felek és ez megtiszteltetés:)

2018. nov. 4. 19:21
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%

Egyrészt azért nem tetszene, mert reggel pisiléssel kezdek, és ne akkor akarjon szexelni, amikor a dolgomat szeretném elintézni a wc-n.

Másrészt a semmiből rám ugorva, egyáltalán nem esne jól, a lányok nem tudnak egy csettintésre benedvesedni és készen állni az aktusra.

Megjegyzem, szexeltem már úgy, hogy közben pisilnem kellett... emlékezetes volt, negatív értelemben!

2018. nov. 4. 20:04
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
# 9 vagyok! Nem is erőszakosan gondoltam, tolakodva, hanem lassan puhatolón érzékien. És van idő megvárni míg visszajön valaki a WC-ről. :-)
2018. nov. 4. 20:20
 13/19 anonim ***** válasza:
75%
Egyszer szívesen ébrednék arra, hogy valaki ujjazza a puncim
2018. nov. 4. 20:21
 14/19 anonim ***** válasza:
70%

Én imádom adni is kapni is 🤣🤣

N

2018. nov. 4. 20:53
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Azért nem szeretik mert félnem hogy büdös reggel a puncijuk
2018. nov. 5. 10:16
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk speciel pont nyalás volt reggeli ébresztésként, és élveztem, bár ahogy az egyik előttem szóló is írta, azért általában reggelente kell pisilnem, úgy meg nem tudok elmenni. Ez épp egy szerencsés alkalom volt. Viszont, az hogy elkezdjen velem egyből szeretkezni, na, azt azért inkább kihagynám... Ha felkelt és kényeztet oké, de ha úgy kezd el dugni, hogy alszom közben... az beteg. Mintha nem is kellene a közreműködésem a szexhez, csak a lyuk... Fordítva is benne lennék, de nála a pisilős dolog sokkal zavaróbb, szóval...
2018. nov. 5. 22:57
 17/19 anonim ***** válasza:
39%

Több barátnőmet is ébresztettem már finom ujjazással/nyalással, szerencsére mindegyik szerette és a hála se maradt el.

Ami számomra igen meglepő (és kellemes) tapasztalat, hogy sok nő valóban nagyon szeretné/élvezi, ha ujjazásra ébred, még ha idegen is teszi neki, tehát valóban van olyan lány, hogy "szeretnék arra ébredni, hogy Valaki ujjazza a puncim"...

F 40

2018. nov. 6. 04:12
 18/19 anonim ***** válasza:

15-ös vagyok, miért kellett lepontozni...?

Igazat írtam, mindegyik barátnőm aggódott ezen!

2018. nov. 6. 09:27
 19/19 anonim ***** válasza:
Én nem utálom, csak akkor húzzon a pasi bukósisakot, mert amikor egyszer erre keltem, akkor fejen rúgtam reflexből. Nálam ez egy automatikus reakció, így próbálom védeni a puncimat az "illetéktelen betolakodóktól".
2021. júl. 11. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!