Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a pasik ezt imádják akkor a lányok miért utálják? Utálják egyáltalán?
Szóval amikor a csajszi kelti úgy a pasit, hogy simogatja, cirógatja vagy akár leszopja vagy meglovagolja miközben erekciója van.. azért odavan a pasas..
De fordítva, olvastam már ezen az oldalon, hogy volt nem kis kiakadás amikor a csaj arra kelt, hogy a pasija nyalja a punciját vagy éppen elkezdi dugni miközben alszik..
Pedig szerintem mindkettő azért van, mert nagyon kívánják egymást a felek és ez megtiszteltetés:)
Egyrészt azért nem tetszene, mert reggel pisiléssel kezdek, és ne akkor akarjon szexelni, amikor a dolgomat szeretném elintézni a wc-n.
Másrészt a semmiből rám ugorva, egyáltalán nem esne jól, a lányok nem tudnak egy csettintésre benedvesedni és készen állni az aktusra.
Megjegyzem, szexeltem már úgy, hogy közben pisilnem kellett... emlékezetes volt, negatív értelemben!
Több barátnőmet is ébresztettem már finom ujjazással/nyalással, szerencsére mindegyik szerette és a hála se maradt el.
Ami számomra igen meglepő (és kellemes) tapasztalat, hogy sok nő valóban nagyon szeretné/élvezi, ha ujjazásra ébred, még ha idegen is teszi neki, tehát valóban van olyan lány, hogy "szeretnék arra ébredni, hogy Valaki ujjazza a puncim"...
F 40
15-ös vagyok, miért kellett lepontozni...?
Igazat írtam, mindegyik barátnőm aggódott ezen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!