Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok AZ Ex pasitoknak van szexvideo vagy pucér képe rolatok?
Figyelt kérdés
Jelenlegi pasitok tud rola? Mit szól hozzá?
Életkort is ha lehet... Köszi a válaszokat üdv
2018. dec. 3. 18:51
301/331 anonim válasza:
nekem nem tetszik az ötlet hogy tartogatják kapcsi után is.
elmondom miért.. volt olyan szituáció hogy még én is megmutattam barátnőmnek amit ő küldött. 2 vodka után nála.
szóval a fiúknak nincs ilyen szitu? nemár :)
302/331 anonim válasza:
A lányok imádják ezeket a “kísérletező” időkből megmaradt harci videókat, amiken night out-okon lehet visítozni 😜
303/331 anonim válasza:
301-es, ezt lefordítanád magyarra?
304/331 anonim válasza:
poszt címében a tárgy.. a tartogatják kapcsi után is a " szexvideót, képeket" nincs tárgy és akkor már te nem érted a magyart.
nembaj kellenek kukások is.
306/331 anonim válasza:
Van kép is, meg videó is amin önkielégítek.
307/331 anonim válasza:
306:
És aggaszt a tudat, hogy ha hamarabb nem is, a birtokos halála után az örökösök lehet h megnézik majd?
308/331 anonim válasza:
Legalább elmondhatják hogy a rokonuk merte megélni a vágyait.
310/331 anonim válasza:
Volt kép az exe farkáról, nem igazán érdekelt, meg is mutatta nekem. Nekem is van videom ahogy leszopott, még mindig megvan lehet ki is is verem rá mindjárt :D és 301-es én nem mutatom meg senkinek mert megkért rá hogy ne tegyem. Fordított esetben ő nem tartaná be ahogy ismerem a kis r*bancot :D de neki nincsenek is rólam képei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!