Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok AZ Ex pasitoknak van szexvideo vagy pucér képe rolatok?
Figyelt kérdés
Jelenlegi pasitok tud rola? Mit szól hozzá?
Életkort is ha lehet... Köszi a válaszokat üdv
2018. dec. 3. 18:51
251/331 anonim válasza:
nekem vannak fotóim 2 exemről, akt fotók is.. széttárulkozós punci fotók.. doggy style os is. anno nem töröltem le .. most emg minek.
252/331 anonim válasza:
Nekem is vannak az egyik exemről,fotók,videók is,sőt szexvideók is.😊
Szerintem neki is.😁
255/331 anonim válasza:
nekem is férjnél van az exem akiről vannak fotóim, tök fura hogy ő már férjnél van és 26 de az én fejemben ő még mindig 19 éves.. hát igen a fotók nem öregszenek.
256/331 anonim válasza:
252 vagyok
Az én exem már akkor is férjnél volt,amikor megismerkedtünk.🙂
258/331 anonim válasza:
256.os mi a fene????? basszus
259/331 anonim válasza:
256-os vagyok
Úgy,ahogy mondom.
A férje elhanyagolta,én elkényeztettem.
Ki is virágzott,benne volt mindenben,pl.fotózás,videózás.🙂
260/331 anonim válasza:
atyaég ez aztán perverz.... tehát ez szerető téma.. huh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!