Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Webcam szex mennyire kielègítő? Van más is akinek ez a fètise?
Figyelt kérdés
2018. dec. 3. 12:21
2/7 anonim válasza:
En szeretem kielégít igen nem fetisem de szeretem a parommal csinálni
Nő/22
3/7 anonim válasza:
hülye példa
de szerinted melyik a jobb
Nézni egy tölcsér fagyit
vagy
Belenyalni?
24N
4/7 anonim válasza:
"Játéknak" nem rossz 😁, de azért legyen igazi is...
5/7 anonim válasza:
Úgy mondják, ha ló nincs, jó a szamár is. Bár még nem próbáltam. 😊 F
6/7 anonim válasza:
szórakozni, játszani oké, de ha már volt kielégítő kapcsolatod, akkor ez egy ilyen kínai zacskós leves kategória. 1 órára jól laksz, utána pedig fél napig fáj a hasad
7/7 anonim válasza:
Én nagyon szívesen kipróbálnám, de félnék, hogy mi van, ha visszaél a bizalmammal az, aki a vonal másik végén van, és rögzíti a videochatet. Elég kellemetlen, hogy megvan az esélye, hogy valahol aztán még akár viszont is láthatod magad...
Ti mit gondoltok erről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!