Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúknak szólt a kérdés úgy láttam de azért válaszolok.
Undorítónak gondolom .
Nem igaz,hogy 4-5 napot nem lehet kibírni.
30+ N
Ugyanolyan nap, ha épp akkor adódik úgy, ez nem okoz problémàt, párommal szexelünk.
(Első 2 napot kihagyjuk, mert olyankor nem vagyok jól.)
Az exem kényeskedett ezen, volt 1x vita belőle. (Na nem abból, hogy ő úgy nem akar, ezt tiszteletben tartottam volna. Hanem hogy azt elvàrta volna, hogy én csináljam akkor neki, mert az exei csinálták neki egytől egyik.... Ja, mondom az én exeim meg nem rinyáltak, ugyanúgy ment minden, mint amikor nincs meg, szóval vagy minden, vagy semmi, mert nem vagyok jótékony szolgálat. Neki köszönhető, hogy a szájbaèlvezést sem engedem soha már.)
Maga a vér nem izgat fel, pont olyan szex ez is mint máskor.
Megbeszéltük, hogy egyikünknek se probléma, szóval miért kéne kihagyni ezért.
Ráadásul a barátnőm sokkal nagyobbat tud élvezni olyankor, és azt mondja nem is görcsöl utána, annak is jót tesz.
Egy másra már nem használt törülközőt szoktunk magunk alá tenni, hogy ne kenjünk össze mindent.
Mondjuk a látvány néha horrorfilmbe illő utána :D
Engem különösebben nem zavar meg a párom sem ellenzi ,sőt olyankor valahogy még forróbnak érzem a puncit
Mintha tényleg egy kis kencébe dugtam volna be.
Volt olyam exem, aki kifejezetten vérfétishesnek vallotta magát.
Nagyon beindult a vér látványától. Imádott olyankor nyalni is.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!