Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MikeXxX kérdése:
Létezik olyan nő aki élvezi hogy szexis fehérneműt vesz fel a párja kedvéért?
Figyelt kérdés
2018. dec. 1. 19:14
2/13 anonim válasza:
Igen, én is ilyen vagyok ez nem olyan extra dolog.
3/13 anonim válasza:
hm mit élveztek azon h vágja a sggetek a tanga, meg h műanyag cucc vabn rajtatok? Oké h jól néz ki, de hogy lehet abban szabadon, természetesen viselkedni? Pasik miért nem öltöznek be vmi kényelmetlen cuccba, és vágnak hozzá jópofát?
5/13 anonim válasza:
Létezik. TÖbb, mint gondolnád. Beöltöznek, aztán azt hiszik az milyen szexi. Ha meg elmarad aznap a szex, akkor vééérig vannak sértve. Hát nem lányok! Az igazán szexi az, amikor nincs rajtatok semmi. ;-)
6/13 anonim válasza:
Vásàroltam pár szexi fehérneműt, amit a pasim egy hmm ez szép kiséretében mindjárt az elején leszed. Nagy értelme nincs, de azért rendre próbálkozom hátha valamelyiket észreveszi :D
7/13 anonim válasza:
Régebben én is bedőltem a propagandának és vettem csipkés göncöket meg jószagú masszázsolajat, nemrégiben, úgy 10 év után selejteztem ki, semmi bűvereje nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!