Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan fiú/férfi, aki sok lányt "ágyba vitt" kollégiumból? Esetleg fordítva, lány, aki sokakkal volt?
Érdekelne, hogy:
- hogyan tette?
- egyetemi/főiskolai vagy középiskolai kollégium volt?
- mennyi volt az annyi?
- büszke rá vagy megbánta vagy hogy értékelné utólag?
Olyan is írhat, akivel ez régen történt, meg olyan is, aki jelenleg is ezt teszi, de kérem, hogy ezt mindenki írja oda, hogy kb. mikor történt.
A "hogyan" részben pl. olyanok érdekelnének, hogy volt-e valami buli, vagy vagy csak beszélgetés volt-e vagy hogy kezdődött? A lányok általában számítottak párkapcsolatra és csalódtak, vagy szinte mindig csak szexet akartak ők is?
(Egyébként engem most ilyen "veszély nem fenyeget", nem vagyok abban a helyzetben, de kíváncsi lennék ilyen sztorikra. Jöttem össze koliban lánnyal, többször is, de mindig párkapcsolat lett belőle. Viszont biztos vagyok benne, hogy voltak/vannak akik máshogy gondolkodtak. Akár a "koli összes lányával" sztorik, akár olyanok, aki "csak" 3-4-5 lánnyal voltak.)
Köszönöm azért a gyors választ Neked is, 1.! :)
Bár regényt nem várok, mindenki annyit ír, amennyit jól esik neki, de ha fentiek közül valaminek igazán örülnék, az az lenne, ha annyit azért elárulna a válaszoló, hogy inkább "segítenél matekban?" jellegű dolgokból lett általában szex vagy bulikból?
Én voltam Fiona a Shrekből, csak forditva :D... Nappal szemüveges kis stréber, éjjel meg a koleszos bulikon pasiról pasira mentem részegen. De ezt csak pár hónapig, aztán meguntam. Mindig védekeztem, lehettem bármilyen mattrészeg. Jó buli volt, de elég volt egyszer.
Bár ki tudja mi lesz velem negyvenes nőként kapuzárás előtt...
Egyetemi kolesz volt. Főleg "bulik" után gabalyodtam össze srácokkal, de inkább olyanokkal, akiket már amúgyis ismertem. Nem volt nehéz dolgom, mert koli alatt még jól néztem ki. A legtöbbjüktől nem akartam komolyat, mert nem passzoltunk volna, de volt akivel el tudtam volna komolyabbat kepzelni, de vele nem fekudtem le pont ezert. (Már bánom).
Kolin belül amúgy ez 4-5 srácot takar, de hoztam be kintről is párat.
Nekem 19-25 kozott tartott ez a soktenyezos idoszak, ebbol 2 ev volt koli. Most 28 vagyok, es ugy erzem nem bantam meg, de tudom, hogy sokan elitelik, igy ezt nem nagyon szoktam elmeselni senkinek.
En amugy azokkal sosem szexeltem, akik melyebben erdekeltek, csak olyanokkal, akik szexualisan vonzottak, de nem akartam toluk komolyabbat.
A bulikat egyebkent barati iszogatasnak is hivhatjuk, szoval volt hogy csak paran ultunk ossze, es abbol alakult. En szemely szerint sosem kezdemenyeztem, de mindig ereztettem az illetovel, hogy lehet valami, de ez inkabb bajos keretes volt, sosem mondtam ki szoval.
Egyetemre járok.
Elég sok lánnyal összegabalyodtam.
Minden gólyatáborban kezdődött, végig ittuk az egészet,s a végén a kollégiumnál volt az utolsó buli, akkor mindenki megkapta a szobáját.
Megtörtént a buli, és random oda húztam az ölembe egy csajt, ő meg nem ment el.
Iszogattunk táncoltunk, beszélgettünk és megkérdeztem tőle, hogy ő melyik szobában van, mondtam neki, hogy megmutatom az enyém, de akkor már rég smároltunk. Felmentünk a szobámba egymásnak estünk, de mivel ott volt az egyik szobatársam megfogtunk sok ágyneműt kiterítettem a teraszunkra és ott történt az ominózus eset. Rengeteget szexeltünk akkor, és az elején védekeztünk a végére mondta, hogy szed fogamzásgátlót és utána már creampie meg minden egyéb volt.
Vele elég sokszor volt aktus utána levő félévben.
Aztán egy nagy buli folyamán iszonyatosan berúgtunk, s az egyetem legszebb lánya segített nekem, hogy eljussak a szobámig, mondtam neki, hogy köszönöm, hogy felkísért, megcsókoltam. S hát ott is történtek dolgok. Viszont ekkor védekeztünk.
Már másod éves voltam, amikor egy sportrendezvényen elkezdett velem szemezni egy cserediák. Kimentem cigizni, akkor kijött és beszélgettünk. Mondtam, hogy jaj,de nem szeretek egyedül aludni meg stb.
S utána tök sokáig együtt aludtunk szex meg minden nélkül, csak csók volt.
Rá egy hétre meg már volt szex is, itt is védekeztünk.A legextrémebb eset az volt, hogy a mosókonyhában szexeltünk.
Volt több eset is, de azok tipikusan olyanok, amikre nem nagyon emlékszem.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!