Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Óvszer nélkül szeretné elvenni a szüzességem. Ennyi beleférhet?
Na ebből a válaszodból kiderült, hogy csak kamu kiírás volt.😂😂😂
Nagyon gáz vagy !
Ezért mondom !
Ha van egy pasid, akivel ráaldásul említésre szerint most készülsz elveszíteni a szűzességed, akkor nem másnak ajánlgatod magad !
Kamu !
Én vettem már el csajnak gumival és anélkül is a szüzességét. Nálam sosincs olyan, hogy véletlenül elmegyek, mert mindig érzem, hogy jönni fog és vissza is tudom tartani. Nem is értem, hogy hogyan mehet el valaki véletlenül.
Én ezt a kérdést mindig az aktuális partnerre bízom.
25F
Simán ér gumi nélkül szexelni ha gondoskodaz a megfelelő védelemről. Ha fogamzásgátlót használsz a menstruációs ciklusod is kiszámíthatóbb lesz, sőt azt is elérheted hogy elmaradjon. De van egy csomó fajta hormon mentes fogamzásgátló módszer is, amik spermiciddel tökéletesen működnek. Asszem méhszáj sapkábak hívják az egyik ilyet. Javaslom hogy nézz utána, mert vannak király megoldások, és gumi nélkül szexelni eléggé megéri, ha van másfajta védelem, ugyhogy ne zárkózz el tőle feltétlenül.
Hátha ez segít:
Az előváladéktól is terhes lehetsz, szóval tök mindegy, hogy mennyire tapasztalt a pasi.
" Ha fogamzásgátlót használsz a menstruációs ciklusod is kiszámíthatóbb lesz, sőt azt is elérheted hogy elmaradjon"
Ne terjessz már baromságokat, az Isten szerelmére! A tabi kikapcsolja a természetes ciklust, helyette egy mesterségeset generál! Csak elfedi a bajt, de nem oldja meg! A szedése alatt nincs menstruáció, csak megvonásos vérzés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!