A barátom nem tudta elvenni a szüzességem. Mit csináltunk rosszul?
Figyelt kérdés
Tegnap szerettünk volna először lefeküdni egymással, de nem ment. Pedig nagyon szeretjük egymást,elég régóta együtt vagyunk, időnk is bőven volt, naná, hogy együtt zuhanyzás, hosszú előjáték és minden, mégsem ment be, annyira fájt, hogy kértem hagyjuk abba. Egy kicsit később próbálkoztunk és ma reggel is (mert együtt aludtunk), de ugyanolyan fájdalmas volt, ő pedig nem akarta erőltetni.
Mit csináltunk rosszul? (Ő már nem szűz és mindketten huszonévesek vagyunk.)
2009. szept. 6. 16:18
1/26 A kérdező kommentje:
Normál mérete van, szóval ez nem lehett a gond, és én is nagyon nedves voltam, de szerinte nagyon szűk vagyok.
2009. szept. 6. 16:19
2/26 anonim válasza:
ujjazást próbáltátok már? azzal elvileg lehet tágítani? az is fontos hogy gumival vagy nélküle csináltátok? gumival sokkal jobban csúszik... ha anélkül kicsit orálozz vele.. esetleg még sikosító..
3/26 anonim válasza:
az első mondat kijelentő nem kérdő.
4/26 anonim válasza:
nem lazulsz el eléggé... és nyilván az van benned, hogy "úgyis fájni fog úgyis fájni fog.." és akkor még szép h fáj. Nyugodj meg, lazulj el, és kezdjétek lovagló pózban, abban TE irányítasz,te döntöd el, milyen mélyre hatoljon és ha fáj, akkor abbahagyod;)
5/26 A kérdező kommentje:
Igen, ujjazás most is volt és korábban is sokszor, de egy ujjánál több akkor sem szokott bemenni. Gumival csináltuk (volna).
2009. szept. 6. 16:29
6/26 A kérdező kommentje:
Igen, ez igaz, féltem egy kicsit. De szerintem más is fél az elsőnél, mégha nem is vallja be mindenki:) Másnál is volt ilyen, hogy elsőre nem jött össze? (Na jó, nem elsőre, de harmadikra sem...)
2009. szept. 6. 16:30
7/26 anonim válasza:
Szoríts össze a fogad, sajnos az első pár másodperc kicsit fájdalmas lesz, de ez hamar elmúlik, és utána jó lesz...Velem is így volt először, sőt a mai napig is így vagyok, pedig már majdnem 3 éve vagyok együtt a párommal és rendszeres szexuális életet élünk...Az első pár másodperc mindig fáj egy picit, de aztán nyoma sem marad hidd el, csak egyszer kell túlesni rajta..:) Hajrá..:)
8/26 A kérdező kommentje:
A másik meg, hogy amikor be akarta tenni, hirtelen úgy éreztem nagyon kell pisilnem és emiatt is paráztam, pedig előtte voltam WC-n.
2009. szept. 6. 16:32
9/26 anonim válasza:
Én az egyszerű módszert javasolnám, mi is hónapokig kínlódtunk így, aztán meguntam és mondtam hogy nyomja be gyorsan. Kb 5 mp-ig fájt. Rosszabbra számítottam, nem gondoltam hogy ennyire könnyű lesz mert előtte nagyon fájt nekem is.
Persze mindezek előtt az előjátékot se hagyjátok ki.
10/26 A kérdező kommentje:
Hónapokig? Te jó ég! Neked is nagyon fájt vagy ennyire féltél? Nem volt rossz, amikor nagyon hirtelen benyomta? Különben már ma reggel én is ezen gondolkodtam...
2009. szept. 6. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!