A barátom nem tudta elvenni a szüzességem. Mit csináltunk rosszul?
Tegnap szerettünk volna először lefeküdni egymással, de nem ment. Pedig nagyon szeretjük egymást,elég régóta együtt vagyunk, időnk is bőven volt, naná, hogy együtt zuhanyzás, hosszú előjáték és minden, mégsem ment be, annyira fájt, hogy kértem hagyjuk abba. Egy kicsit később próbálkoztunk és ma reggel is (mert együtt aludtunk), de ugyanolyan fájdalmas volt, ő pedig nem akarta erőltetni.
Mit csináltunk rosszul? (Ő már nem szűz és mindketten huszonévesek vagyunk.)
Nekem is nagyon fájt az első pedig nekem is 20-on éves koromban történt nem is olyan rég... Mi aznap éjjel körülbelül 4X próbáltuk meg és 4.jére jött össze akkor is csak berakta egy kicsit és rögtön vetettem is ki vele mert nagyon fájt :s Utánna még 3x 4X éreztem a szúró fájdalmat és szerencsére mára már nem fáj. Nekem is akkor ajánlották hogy legyek én felül sztem az a megoldás nem jó nem csak te írányítasz de ott tartanod is kell egy picit magad és egy rosz mozdulat a barátodtól és sokkal kényelmetlenebb. Tegyél párnát a popsid alá az is sokat segít. Illetve próbáljátok 2 újjal és csak utánna a barátod péniszével. Nem tudom hogy volt-e orál de az sokat segít hogy elég nedves legyél + hogy ellazulj. ne koncentrálj görcsösen hogy fájni fog egyszerűen élvezd... Én mikor éreztem a fájó érzést elkezdtem csókólni a barátomat és akkor arra koncetráltam nem pedig a fájdalomra. Jaah és lassan szépen lassan...
20/L
Én a párommal 9 hónap után próbálkoztunk meg a szexel, de nem jött össze fájt! Ő sokszor kielégített a nyelvével, én nem viszonoztam semmivel, csak alsónacin keresztül fel-alá csuszkáltam a szerszámán, s amikor kielégültem ettől leszáltam róla! Ez így ment 1,5évig, amikor előhozta a témát, hogy mit hogy kéne csinálni, mindig lehurrogtam, hogy hagyjon már a hülyeségeibvel stb. Egyszerűen nem vágytam rá, elég volt nekem annyi. Szakítottunk, mondjuk nem emiatt, én dobtam ki, de ez egy másik történet. Aztán egy év után újra összejöttünk. Ő probálkozott mindennel, különböző poziturákkal, sikosítóval stb..... de csak pár centit tudott belém hatolni. Nagyon untam az egészet. Aztán megtetszett egy srác, úgyhogy megint dobtam azt asrácot. Az új pasival nem tartott sokáig a dolog egy hónap uztán szakítottunk, de vele sem történt meg asex, mondjuk nem is probálkoztunk, de vele vágytam volna rá!!!
Aztán 2,5 éve összejöttem jelenlegi párommal, akivel két hónap után a kocsi hátsó ülésén szexeltünk előpször, olyan könnyedén csuszott belém, hogy csak na!:) Pedig a szerszáma kb.akkora lehet mint az első páromnak!
Akkor jöttem rá, hogy én az első páromat soha a büdös életben nem szerettem! Megszokásból voltunk együtt, az elején volt fellángolás, de az nagyon kevés volt.....
Ja, és 28 hetes kismama vagyok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!