Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A barátom nem tudta elvenni a...

A barátom nem tudta elvenni a szüzességem. Mit csináltunk rosszul?

Figyelt kérdés

Tegnap szerettünk volna először lefeküdni egymással, de nem ment. Pedig nagyon szeretjük egymást,elég régóta együtt vagyunk, időnk is bőven volt, naná, hogy együtt zuhanyzás, hosszú előjáték és minden, mégsem ment be, annyira fájt, hogy kértem hagyjuk abba. Egy kicsit később próbálkoztunk és ma reggel is (mert együtt aludtunk), de ugyanolyan fájdalmas volt, ő pedig nem akarta erőltetni.

Mit csináltunk rosszul? (Ő már nem szűz és mindketten huszonévesek vagyunk.)

2009. szept. 6. 16:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

A másik meg, hogy amikor be akarta tenni, hirtelen úgy éreztem nagyon kell pisilnem és emiatt is paráztam, pedig előtte voltam WC-n

orgazmus közelben vagy, de ez inkább csiklói org., mint hüvelyi, a kérdésből adódóan :)

2009. szept. 8. 13:24
 22/26 anonim ***** válasza:

szerintem el van tulozva h faj az elso (foleg h ujabban 1 halom fiu is kezdi azt hinni h faj) nem faj annyira h kibirhatatlan legyen es hamar elmulik ugyhogy probalj kicist megnyugodni.

ami a tdchnikat illeti:

-sok nyal vagy sikosito, rad is, ra is.

-a tobb ujjas megoldas nem feltetlenul celravezeto. mi 3 eve elunk nemi eletet es meg mindig nem fer belem 2 ujj vagy ha igen, faj, de attol a szeretkezes rendben van. az ujjazasnal megmaradtunk az 1 ujjnal.

-ha nem akarsz felul lenni hogy te iranyits, csinaljatok misszionariusban de ugy hogy elotte ujjaz picit, utana pedig nem egybol teszi be, hanem eloszor par centit, ugy mozog ki-be, de nem megy bennem. ha ez mar megy jol, akkor bennebb megy, megint mozog, de kozben nem hatol beljebb. kozben mond neki h mikor stop, illetve h mikor mit csinaljon h jo legyen. igy szep lassan beer teljesen es neked is van idod kitagulni.

2009. szept. 8. 13:53
 23/26 anonim ***** válasza:
Amikor legelőször lefeküdtem a párommal, nem akartam elhúzni. Egy gyors mozdulat, egy éles de rövid fájdalom, és át is szakadt. :) Az ezutáni 2-3 alkalom is fájt egy kicsit, véreztem is, de utána lényegesen jobb lett, és csak az élvezetre koncentráltam/tunk. :) Természetes hogy félsz az elsőtől, de nem kell. Szülni sokkal nehezebb. Lazulj el, ne félj :) Te a barátod, a barátod pedig téged akar :) L/22
2009. szept. 8. 15:07
 24/26 anonim ***** válasza:
nagyon sokmindent elmondtak az előttem szólok.. síkosító, ujjazás stb.. sztem az orál a lehető legjobb, télleg nagyon ellazulsz és síkos leszel nagyon...:) nekem ugy volt, h első pár (5-6) alkalommal majdnem meghaltam. olyan brutálisan fájjt.. amikor 2 centire bement, már sírhatnákom volt, pedig nem vagyok egy hisztis pics.a... elsőnél kérdegette fáj e, fáj e.. mondtam h igen, de kinevegye. nem akartam kudarcot, tudtam h kész vagyok rá, és h ezen tul kell esni. tényleg annyira fájt, h azthittem még 1 perc és én ott esek össze... szúrt, feszített irgalmatlanul.. aztán 1× kibolrultam igy az 5. alkalom után (mindig addig csináltuk, amíg ő el nem ment misszionárus pózban.:)) szoval 1× kiakadtam, bőgtem neki órák hosszat, kitaláltuk h nőgyógyi... mert lehet h gázvan.. már gondolkoztam rajta, h aznap felhívom.. de csöngetett a párom:) és csodák csodájára, eltűnt a fájdalom.. :))) nemsokra rá már orgazmusom is lett.. már végképpen el voltam keseredve, de sikerült minden:)) tényleg az a fontos, h csináljtáok.. mert igy nem tágul az ember.. nekem mondom, télleg elviselhetetlen volt, de nagyon megérte.:) azóta is velevagyok és minden happy.:))
2009. szept. 8. 21:35
 25/26 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek eddig is, de írhattok ám még:)

Az ujjazás kettővel már nem megy, nagyon fáj, ő meg nem akarja hogy nekem rossz legyen. A héten nem tudtunk találkozni, hétvégén nálam alszik, akkor újra hajrá:) Tényleg félek, mert én sem vagyok egy hisztis liba, de nagyon fájt és nem tudom mennyire normális, hogy ennyire fájjon.

2009. szept. 9. 13:48
 26/26 anonim válasza:
egy kis maszázs belefér a pettingebe. Jól lazit. Üritsd ki a fejedet.
2010. márc. 14. 23:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!