Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti mit szóltok mikor egy nőn olyan szűk naci van (vékony, szűk futónaci. ) amiben látszik a punci körvonala? Nem ciki?
Figyelt kérdés
2018. nov. 28. 12:17
11/20 anonim válasza:
Igen , az ovijáratnak is vannak ilyen szépségei is. 😀. F.
13/20 anonim válasza:
Nekem sajnos a bikinin is látszik. Még tini voltam, amikor anyu egyik barátnője röhögve mesélte, hogy a fia és a barátai otthon arról beszélgettek, hogy milyen lehetek ott, ha ennyire látszik. Gondolhatod, azóta minden ruhán ezt nézem. Az a baj,hogy igazuk volt, pedig meztelen nem olyan durva szerintem, csak olyan párnás vagy milyen. Ciki vagy nem, ez van.
14/20 anonim válasza:
a világ leggyönyörűbb dolga ez :):)
15/20 anonim válasza:
Ha jó csaj, akkor azt gondolom magamban, hogy teljesen oké az öltözködése, engedélyezném a szép nőknek azt is, hogy általános strandon tök pucéran napozzanak.
Ha meg testesebb vagy már korosodó arcú (van aki még 45 körüli is fiatalos, máson meg már 40 évesen is durván látszik a kor), akkor meg azt, hogy nevetséges.
16/20 anonim válasza:
Szerintem meg pont a férfiaknak nem ciki. Mindegyiknek teszik, meg is nézi.
Ezt inkább a csajok szokták lecikizni.
17/20 anonim válasza:
Én a női lábakat figyelem ekkor is.
20/20 anonim válasza:
Pont olyan mint ahogy a melleket kiemelik, jobban látszik. Nem ciki egyik sem, a férfiaknak tetszik nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!