Lányok, ha vékony harisnyában mentek bulizni, szoktatok vinni magatokkal egy "váltást" probléma esetére?
Persze, 10 percenként nézegeted?! Hát akkor az milyen bulizás már, én órákra bele feledkezek a táncba, a társaságba,pia a pultnál ilyesmi. Én nem nagyon nézegetem, mert magától nem nagyon szokott tönkre menni. Mondjuk az alap, h ha bulizni megyek, akkor egy teljesen új harisnyát veszek fel, annak azért bírnia kell. Inkább az ilyen konkrét esetek miatt jön jól a tartalék harisnya, mint pl amikor srác megbotlott kiesett a cigi a kezéből, és végig gurult a combomon. Ami nem csak a harisnya miatt volt kellemetlen. Vagy olyan is volt, h én estem el és pont a térdeimnél lyukadt ki, ami azért valljuk be elég kínos egy discoban.. 😃 Vagy be akad a székbe, esetleg WC-zésnél a körmöm bele akad, ilyesmik szoktak előfordulni. Vagy ha nem otrhon alszom, akkor reggel mennyivel jobb már a tartalékot felvenni, mint az előző estit vissza venni.
Szóval, tök jó ha van nálam tartalék, viszont ha nincs, akkor mi a kevésbé gáz, ha leveszem a tönkre ment harisnyát, vagy abban maradok tovább? Kíváncsi volnék mást is érint e ez a probléma, mert mondom sok másik lányon is van harisnya, de nem igazán látok olyat ami pl fölszaladt volna, vagy csupasz lábú csajszit (ami arra utal, h esetleg levette), azt meg nehezen hiszem, h annyi vékonyka harisnya közül egyet sem ér baleset...
És hogy stílusos a szakadt farmer? Valaki elkezdte így hordani.
A harisnyánál sincs másképp...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!