Fürdőruha probléma: Vékony, de nagy mellű (D kosárral) nők, ti hol vesztek fürdőruhát?
Kétrészest keresek, de ami még úgy-ahogy jó lenne a mellemre, az a hátsómon lötyög mint tehénen a gatya, ami jó lenne alul, az meg fent nem jó.
Ebben a videoklipben van egy csomó nagymellű lány fürdőruhában: https://www.youtube.com/watch?v=xo1_3ozxgjc&list=PLpZ7qJBnyl..
Van esély, hogy valahol találok hasonlót????? Vagy bármilyet?????
egyszerű:
szépen cserélem egy kisebbnek az alsó részével
az eladókat nem igazán érdeklik,másként meg nem igazán találok,melltartószetteknél is ez a gond(a másik nagy probléma hogy a legszebbeket kisebb méretben csinálják)
pont jókor kérdezed így az ősz küszöbén :DD
egyébként én internetről szoktam rendelni, mert plázában szinte lehetetlen. olyan szinten hogy kezdem nevetségesnek érezni magam, hogy nem A-s vagy B-s méretem van :S
de pl a Triumph boltban láttam úgy hogy külön árulták a felsőt és az alsót, de ott meg az egekben vannak az árak, nem tudom mennyire tudod megengedni magadnak :)
Ez most tényleg valós probléma?
A nagyobb, normálisabb üzletekben manapság már külön árulják az alsót és a felsőt, pont az ilyen problémák elkerülésére.
Te még komolyan nem találkoztál ezzel a "jelenséggel"?
Köszi mindenkinek, megnézem akkor nagyobb boltokban, hátha árulnak külön, vagy rendelek a netről... Eddig évek óta hordtam egyet, mert nem vagyok nagy fürdőzős, de most muszáj beszereznem. Most szembesültem a problémával igazán.
"pont jókor kérdezed így az ősz küszöbén :DD "
:-)
Tavaly ősszel kiköltöztünk, itt a gyerekek karácsony előtt 2 nappal fürdőruhában rohangásztak a tengerparton, így már nem úszom meg az évi 2x stranddal mint otthon.. Errefelé csak a strandcikkeket áruló boltokat próbálgattam végig, de a vége felé már teljesen reménytelennek tűnt. De akkor bebuszozom és vonatozom a városba is, hátha... Ma este meg megvarrom az egyszem fürdőbugyimat, hogy addig kihúzzam. :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!